NLEN
Agriculture jobs and jobs Foodindustry

Izico

Izico
Izigo heeft vele gezichten gehad en net zoveel structuren gekend. Maar ons boegbeeld blijft ‘de gebroeders Beckers’. Hun vakmanschap staat nog steeds hoog in het vaandel en tekent de manier waarop wij achter onze producten staan. De authenticiteit en lekkere smaak zijn hierbij het allerbelangrijkste.

Wat betekent vakmanschap voor onze snack. Ten eerste dat ze de allerhoogste kwaliteit hebben. Een strikte voorwaarde daarbij is dat onze snacks goed en veilig gemaakt zijn. Maar het belangrijkste blijft de smaak: die van Beckers zijn het lekkerst!

Er is heel wat veranderd sinds de tijd van de gebroeders Beckers. We zijn flink uitgebreid en daarvoor is veel ruimte nodig. Jan Bekkers versleepte vroeger zijn hele handel van locatie naar locatie. Tegenwoordig zijn enkele vaste plekken waar alle lekkere snacks gemaakt worden. Onveranderd zijn het vakmanschap, de bezieling en de authenticiteit van vroeger.

Jan Bekkers ontwikkelde de frikandel op een paar vierkante meter. Nu geven we deze uitvinding wat meer ruimte. In het Belgisch-Limburgse Bocholt staat namelijk de grootste frikandellenfabriek ter wereld. Bijna anderhalf miljoen frikandellen rollen hier dagelijks van de band. Zo voorzien we alle echte snackers van onze lekkernij.

Ook het productieproces is flink ontwikkeld. Waar vroeger alles nog met de hand ging, is het tegenwoordig volkomen geautomatiseerd en brandschoon. En de heerlijke kruidenmix blijft geheim...

Izigo heeft nog meer vol automatische fabrieken. En daar worden nog veel meer lekkere Izigo-snacks gemaakt. Zo hebben wij onze loempiafabriek in Katwijk waar we dagelijks rond de 700.000 loempia’s maken.

Recent vacancies by Izico

Below you will find the most recent jobs for this employer.

Qa-Officer

Den Haag
Share this company
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapReferencesAlgemene voorwaarden