Verdien jij een droomvakantie?

Rene Vreeswijk 24-5-2018 9:35
Categorie├źn: Algemeen

Hoe ziet jouw droomvakantie eruit? Met je voeten in het zand, lurkend aan een cocktail op een bounty-eiland? Ga je liever backpacken door Azië, op wintersport of ben je meer het type voor een all inclusive in een warm land? Of is het juist jouw wens om lekker te relaxen op de Franse camping, net als vorig jaar?

Hoe gek het ook klinkt, een vakantie lijkt wel wat op een gewone baan. Om het leuk te hebben hoeft je je vakantie niet je droomvakantie te zijn. Grote kans dat je ideale vakantie een wereldreis is, maar dat je dat (nog) niet kan betalen. En toch kan je genieten van een weekendje naar Londen of een weekje in een bungalow in de Ardennen.

Met een baan is dat net zo. Je werkt hoeft niet je ideale job te zijn. Wel is het belangrijk dat het veel aspecten bevat van je droomvakantie, want op vakantie voel je je opperbest. Geen stress, nieuwe dingen ontdekken. Niks moet en alles mag. Waarom combineer je dat niet in je baan?

Natuurlijk kan niet iedereen van rondreizen zijn of haar werk maken, het zit meer in de kleine dingen. Denk daarbij aan hoe groot de uitdagingen zijn die je wilt hebben, de verantwoordelijkheid of afwisseling in het werk. Jouw droomvakantie kan veel zeggen over jouw droombaan, het kan veel overeenkomsten hebben of juist totaal niet. Sommige mensen houden van grote risico’s en nieuwe uitdagingen, en gaan dan ook bungeejumpen of op safari in Afrika. Anderen zijn echte control freaks, maar op vakantie laten ze dat los en zien ze wel waar ze die avond slapen. 

Verdien jij al genoeg voor je droomvakantie? Of heb je daarbij hulp nodig? Ik help je graag. Maar nu is het tijd om mijn droomvakantie te plannen: in een tentje, bovenop de berg.

René Vreeswijk

Agrifoodcareer

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2019 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement