Robert Czuprynski over Agrifoodcareer: “Dienstgericht naar zowel kandidaat als opdrachtgever!”

René Vreeswijk 3-6-2019 15:49
Categorieën: Algemeen

blog_image:article_agrifo_15596314685cf6166c221da.jpg:end_blog_imageAgrifoodcareer heeft als doel om mensen en organisaties binnen de agri- en foodbranche met elkaar te verbinden. Een mooi streven natuurlijk, maar hoe werkt dat dan in de praktijk? Om die vraag te beantwoorden, gingen we in gesprek met Robert Czuprynski. In dit interview vertelt hij hoe hij bij Agrifoodcareer terecht gekomen is en hoe dit geleid heeft tot een nieuwe baan als Technical Sales Polen bij Marvesa Oils & Fats.

Concrete aanpak voor bemiddeling in de agri- en foodbranche

Na acht jaar werkzaam te zijn geweest bij SKM Europe, een producent en leverancier van eipoeders, besloot Robert dat het tijd was om rustig op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. “Ik heb een achtergrond in de sales voor Oost-Europa en op basis van deze zoektermen ben ik me via Google gaan oriënteren op vacatures”, vertelt Robert. “Het viel mij op dat er veel vacatures naar voren kwamen die totaal niet interessant of zelfs niet actueel waren tot ik bij toeval bij Agrifoodcareer terecht kwam. Ik was niet bewust op zoek naar vacatures in de agri- of foodbranche, maar dit sloot wel precies aan bij mijn werkervaring. Daarom heb ik contact gezocht met René Vreeswijk en zijn we het gesprek aangegaan. Het was voor mij meteen duidelijk dat hij veel kennis van de branche heeft en daar een goede reputatie heeft. Hij stelt de juiste vragen en geeft de juiste antwoorden, zo zou het altijd moeten zijn.”

Een optimale match door kennis van de kandidaat én de opdrachtgever

“Op mij komt René echt over als een verbinder”, zegt Robert. “Hij weet wat een opdrachtgever zoekt en kan goed beoordelen of iemand daar aan voldoet. Niet alleen wat betreft ervaring, maar zeker ook op menselijk vlak. Je moet uiteindelijk wel bij elkaar passen. René is geen typische recruiter die alleen maar bezig is met het vullen van gaten. Op basis van zijn kennis en ervaring gaat hij voor de best mogelijke match. Voor mij betekent dit dat ik binnenkort aan de slag ga bij Marvesa. Wat mij betreft is het voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever een voordeel dat René de voorselectie doet. Als kandidaat zit je er niet op te wachten om met allerlei partijen in gesprek te gaan die helemaal niet interessant blijken te zijn. Voor de opdrachtgever geldt natuurlijk hetzelfde, de gesprekken zijn direct veel concreter. Bovendien is René naar zowel kandidaten als opdrachtgevers heel dienstgericht, iets dat helemaal niet zo vanzelfsprekend is.” Of hij Agrifoodcareer dan ook zou aanraden aan anderen? “Absoluut, oprecht!”, zegt Robert. “De naam zegt het al. Agrifoodcareer helpt je heel gericht aan een baan in de agri- en foodbranche. En doordat de match zo zorgvuldig gemaakt wordt, heb je er ook vertrouwen in dat je niet in je proefperiode alweer op straat komt te staan!”

Ook op zoek naar een uitdagende baan in de agri- of foodbranche? Bekijk de vacatures en solliciteer direct of neem contact op met René Vreeswijk om de mogelijkheden te bespreken.

Reageer

Copyright © 2020 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement