NLEN
Referenties
Agrarische vacatures en vacatures Food

Duynie

Duynie
Duynie is al meer dan 40 jaar een bekende naam in de veehouderij. Met onze activiteiten werken we aan het verbeteren van het voerrendement op de bedrijven van onze klanten. Onze aanpak kenmerkt zich door resultaatgerichte advisering en levering. We kiezen hierbij voor een persoonlijke benadering en flexibele service. Aangezien veevoer aan de basis van de voedselketen staat, besteedt Duynie veel aandacht aan de voedselveiligheid en kwaliteit van de geleverde producten.

De klanten van Duynie zijn rundveehouders, varkenshouders, geitenhouders, rosékalverhouders en energieproducenten in Nederland en ver daarbuiten. We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige, vochtrijke diervoeding afkomstig uit de levensmiddelenindustrie.

Het hoofdkantoor van Duynie is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Daarnaast heeft Duynie in Nijmegen een op- en overslag bedrijf en een mengerij.
Duynie is onder andere actief in Nederland, Duitsland, België, Spanje, Portugal en Engeland en behoort tot het internationale concern Cosun met circa 4.500 werknemers en een omzet van 1.5 miljard euro.

Recente vacatures van Duynie

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleidPrivacy Statement