NLEN
Referenties
Agrarische vacatures en vacatures Food

Flynth adviseurs en Accountants

Flynth adviseurs en Accountants

Elke Flynth-vestiging heeft een eigen sfeer. Toch valt op: bij Flynth werken bevlogen professionals die nauw samenwerken in multidisciplinaire teams. Wij vertalen actuele ontwikkelingen in ons vakgebied naar oplossingen voor ondernemersvraagstukken. We zijn oprecht gedreven om de klant vooruit te helpen. Met dezelfde drive zet Flynth zich in voor jouw ontwikkeling: we bieden volop ontwikkel- en doorgroeikansen.

Flynth in cijfers

  • netwerk van 1400 experts 
  • adviseren 35.000 klanten 
  • vanuit ruim 60 vestigingen

Over de organisatie
Een typische Flynth-professional is resultaatgericht, heeft een kritische instelling en een rechte rug met focus op kwaliteit. Onze drijfveer: een beter (bedrijfs)resultaat voor de klant in de breedste zin van het woord, ook rekening houdend met zijn/haar verantwoordelijkheid in het maatschappelijk verkeer. Samen brengen we een schat aan ervaring mee. Onze aandelen zijn ondergebracht in een stichting. Het bestuur bestaat uit de ondernemers voor wie we werken. Je werkt dus voor jezelf, je collega’s, je klanten en indirect het maatschappelijk verkeer. De winst die we maken investeren we weer in ons bedrijf én in onze experts.

Recente vacatures van Flynth adviseurs en Accountants

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleidPrivacy Statement