NLEN
Agrarische vacatures en vacatures Food

Groenlandkip

Groenlandkip
GroenlandKip B.V. is in november 2013 opgericht en direct voortvarend van start gegaan. Vanuit onze eigen productie-unit in het Zuid-Hollandse Bodegraven leveren we kip- en poeliersproducten aan Nederlandse retailers. De markt voor kip- en poeliersproducten kent vele uitdagingen. Regie van ei tot verpakte kip is van groot belang voor een optimale performance. Bij ons werken mensen met jarenlange ervaring in de markt. Zij weten als geen ander wat de eisen en voorwaarden zijn op het gebied van kwaliteit en leveringszekerheid.
Wij onderscheiden ons door eigen efficiƫnte productie-units voor bestellingen op maat, uitgebalanceerde logistieke ondersteuning, volledige tracering en korte communicatielijnen. Vanuit ons hoofdkantoor en productiecentrum in Bodegraven. Al met al geeft dit ons een voorsprong in de markt en daar laten wij u graag van mee profiteren.

Recente vacatures van Groenlandkip

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleidPrivacy Statement