NLEN
Agri vacatures
Agrarische vacatures en vacatures Food

Vacatures Rundveehouderij

Vacatures in de Rundveehouderij zijn onlosmakelijk met Agrifoodcareer verbonden. Rene Vreeswijk heeft niet alleen een studie achtergrond maar ook een netwerk en nevenfuncties gehad om een goed beeld over de rundveehouderij sector te krijgen.

De basis voor een carrière in de Rundveehouderij

De kans van slagen in de Rundveehouderij hangt samen met een sterke relatie, afkomst uit de sector. Daarnaast vormt de studie een belangrijk onderdeel van de basis. Te volgens studies zijn: MAS, HAS of WUR opleiding. De HAS studie valt verder te verdelen in: Dier-en Veehouderij Rundveehouderij of Melkveehouderij. In Wageningen is verdieping mogelijk via: Zoötechniek, Animal Science, Animal Production, Animal Nutrition, Life Stock of Adaptatie Fysiologie. Ben je in het bezit van genoemde kwalificatie? Schroom  niet en neem contact op met Agrifoodcareer.

Het beroepenveld van Vacatures in de Rundveehouderij

Tijdens je HAS of studie aan de WUR is het veelal lastig om een concreet beeld te vormen over het beroepenveld. Via Agrifoodcareer kunnen wij vanuit het verleden en heden aan aantal vacatures tonen, om dit inzichtelijk te maken.

Geïnteresseerd in een carrierekans in de Rundveesector?

Neem meteen contact op met René Vreeswijk of onderneem de volgende acties:


Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleidPrivacy Statement