NLEN
Agri vacatures
Agrarische vacatures en vacatures Food

Vacatures varkenshouderij

Agrifoodcareer is ervaren in de varkenshouderij. Met een goede kennis van de varkenssector in zowel de zeugenhouderij en vleesvarkenshouderij worden passende vacatures varkenshouderij geworven en aangeboden.

Aanbod van vacatures varkenshouderij

De varkenshouderij bevindt zich in een specifieke markt die vaak specifiek toegankelijk is voor mensen met een opleiding in de intensieve veehouderij of zelf afkomstig zijn uit de varkenshouderij. Agrifoodcareer helpt deze mensen graag bij het zoeken naar een passend baan in de Varkenshouderij, kijk maar eens naar een paar actuele vacatures in de Varkenshouderij of een aantal reeds ingevulde vacatures als: vacature productmanager varkenshouderijNutritionist Varkenshouderij of Specialist Biggenopfok, Productmanager Pigs of Sector Coördinator Varkens.

Carrière kansen in de varkenshouderij

Agrifoodcareer heeft contacten in de varkenshouderij met Accountskantoren, Mengvoerleveranciers (AgruniekRijnvallei, Kamphuis), Leveranciers van natte bijproducten als Bonda en Duynie, Leveranciers van Premixen en stalinrichters. Deze bedrijven schakelen Agrifoodcareer in voor getalenteerd personeel in de varkenshouderij. Agrifoodcareer is geïnteresseerd  in mensen met een HAS-opleiding (CAH, HAS Den Bosch) en WUR opleiding of mensen met en kaderopleiding in Horst en of Barneveld met een specialisatie in intensieve veehouderij, of varkenshouderij. Behoor je tot deze doelgroep? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over vacatures varkenshouderij

 

Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleidPrivacy Statement