Agrarisch Accountant

Meer details
Match criteria
Let op: Deze vacature is vervuld

Vacature Agrarisch Accountant - Functie omschrijving

Als deskundig professional adviseer je onze MKB en agrarische cliënten op het gebied van complexe vraagstukken. Je inventariseert behoeften van cliënten en zorgt voor oplossingen op maat. Naast het actief onderhouden van het relatienetwerk zorg je voor uitbreiding van de groeiende praktijk. Binnen de vestiging is jouw vakinhoudelijke inbreng van grote waarde. Tevens lever je pro-actief een bijdrage aan het verandertraject dat in volle gang is.

Vacature Agrarisch Accountant - Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma Accountant-Administratieconsulent met certificerende bevoegdheid. Als professional beschik je over brede kennis van vaktechnische onderwerpen en heb je meerdere jaren ervaring opgedaan in een accountantspraktijk. Daarnaast ben je een commercieel talent en ben je ondernemend ingesteld. Je ziet het als uitdaging om de (advies)praktijk uit te bouwen.

Vacature Agrarisch Accountant - Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris bieden wij je een interessant arbeidsvoorwaardenpakket. Je werkt in een klein team waar we op een prettige en informele manier met elkaar omgaan. Vanzelfsprekend creëren wij ruimte om zowel persoonlijk als professioneel te kunnen groeien.

Vacature Agrarisch Accountant - Bedrijfsprofiel

Flynth adviseurs en accountants BV is met zo'n 900 medewerkers en ruim 20 vestigingen een toonaangevende specialist op financieel en bedrijfskundig gebied. Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen bij Flynth terecht voor een compleet pakket aan diensten, dat bijdraagt en sturing geeft aan hun bedrijfsvoering. Het werk van bestaande relaties neemt gestaag toe en nieuwe cliënten weten de weg naar onze vestigingen goed te vinden. Die groei vraagt doorlopend om uitbreiding van het aantal medewerkers. Werken bij Flynth biedt een veelbelovend perspectief. Je komt te werken in een toekomstgerichte organisatie waarin je met veel plezier aan de slag kunt. Voor de Accountant in Naaldwijk zoekt Agrifoodcareer via Rene Vreeswijk een teken bevoegd accountant bij voorkeur met een link naar de tuinbouw.

Vacature Agrarisch Accountant - Bedrijfscultuur

Je werkt in een enthousiast team dat met nauw met elkaar samenwerkt.

Locatie

Naaldwijk

Publicatiedatum

02.09.2009

Contactpersoon

Rene Vreeswijk

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2024 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement