Netwerk

LMB de bruin B.V.

LMB de bruin B.V.

In 1960 heeft J.L. de Bruin de smederij van gebroeders Bos in de Kerkstraat te Bodegraven overgenomen. Hier werd voornamelijk het oude smidse ambacht van paarden beslaan uitgevoerd, tevens werden openhaarden en kachels gerepareerd. Vanaf 1960 is de mechanisatie in de landbouw enorm toegenomen. Jan de Bruin is hier toen snel op ingehaakt en heeft zich vanaf dat moment geheel gericht op de veehouderij sector. Inmiddels groeide het bedrijf zo snel dat de drie locatie’s in de Kerkstraat van Bodegraven te klein waren. In 1979 wordt dan ook een nieuwe locatie aan de Dammekant te Bodegraven in gebruik genomen met een enorme grote werkplaats, opslagruimte, magazijn en showroom. Op 1 januari 1994 worden de activiteiten van een collega dealer overgenomen. Dezelfde merken tractoren en machines werden door ons ook al verkocht, alleen het rayon wordt iets groter en het personeelsbestand breidt uit met 4 personen. Begin 1997 is het rayon melkmachines uitgebreid. Er zijn er nu ongeveer 5 mensen continu werkzaam in de melkwinning en stalinrichting en wij beschikken over een eigen volledig opgeleide VMS melkrobot monteur. Het totaal aantal medewerkers bedraagt nu ca. 24 personen.
Monte Pizza Crust

Monte Pizza Crust

Monte Pizza Crust is een uniek productie bedrijf in Nederland, wat alleen pizzabodems en deegbollen produceert. Dat maakt ons een specialist wat tot uiting komt in een goed product, met een hoge leverbetrouwbaarheid, een uitmuntende dienstverlening . Het aanbieden van het gehele assortiment van pizzabodems en deegbollen vanuit 1 centrale locatie in West Europa is uniek. Wij leveren wereldwijd aan foodservice, retail en industrie. Monte kent een enthousiaste, hard werkende organisatie met de ambitie om marktleider te worden in het segment van pizzabodems en deegbollen.
Nutland

Nutland

Nutland is your partner in nuts and dried fruits. We supply a complete assortment of edible nuts, dried fruits and seeds, focusing on first-class products and excellent service to customers in over 50 different countries.
Pelican Rouge Coffee Roasters

Pelican Rouge Coffee Roasters

Bij Pelican Rouge draait het om geweldige smaak en geweldige mensen. We zijn trots op onze Belgische roots, een cultuur die bekend staat om zijn verfijnde smaak. Onze koffiespecialisten werken dagelijks aan onze verschillende koffie melanges. Daarnaast zorgen we dat elke machine perfect is afgesteld op de juiste koffie en naar wens van onze klant. Het resultaat? We serveren 15 miljoen consumenten met de perfecte kop koffie, elke dag weer opnieuw. En dat is waar wij elke dag met enthousiasme aan werken.
Rundvlees en Co

Rundvlees en Co

Rundvlees en Co is een jonge grossierderij gevestigd in Barneveld met meer dan 50 jaar vakkennis in vee en vlees. Men levert rundvlees “tailor made” Tot de clientèle behoren o.a: horecagrossiers, slagers, supermarkten en vleesbewerkingsbedrijven in buiten-en buitenland. Het vleesassortiment bestaat uit: • Top dikbillen uit Nederland • Het allerbeste Iers en Schots rundvlees • Smaakvol Amerikaans rundvlees • Vers Hollands blank kalfs- & lams vlees • Exclusief diepvries lamsvlees uit Patagonië De bedrijfsvoering bestaat uit korte lijnen met een nuchtere “no nonsens” aanpak die leidt tot succes.
SGS

SGS

Smilde Bakery B.V.

Smilde Bakery B.V.

Smilde Bakery bestaat uit een groep professionele bakkerijen en levert een breed assortiment ambachtelijke bakkerijprodukten. Met de vijf productgroepen patisserie, snacks, seizoenbanket, brood en koek bedient Smilde Bakery elk marktsegment, van ambachtelijke bakkerijen en -slagerijen, foodservice, petrol stations, cateringbedrijven, retail tot industrie. Het assortiment voorziet in ruim 500 ambachtelijke bakkerijproducten, gericht op de professionele en consumenten markt. Bekende merknamen De producten worden onder bekende merknamen vermarkt, zoals: Pruvé, Baguette de France, Van Welzen en NON STOP!. Smilde Bakery onderscheidt zich met innovatieve producten, succesvolle marketingconcepten en service op het gebied van verkoopondersteuning en logistieke processen. Internationale produktie en markten Smilde Bakery heeft vier productiebedrijven waarvan twee in Nederland en twee in Frankrijk gevestigd zijn. Verder beschikt Smilde Bakery over verkoopkantoren in België, Duitsland, Engeland en Frankrijk. De bakkerijproducten worden in verschillende landen van Europa afgezet. Smilde Bakery biedt werkgelegenheid aan circa 500 medewerkers. Historie Smilde Bakery is ontstaan uit het familiebedrijf Pruvé B.V. en Van Welzen Bakkerijen B.V. uit Bodegraven. Pruvé is van oorsprong (1968) een banketbakkerij in Amsterdam en in de loop der jaren uitgegroeid tot specialist in patisserieproducten en bakkerijsnacks met een productielocatie in Edam. In 1995 is Baguette de France B.V. door Pruvé B.V. overgenomen met als doel het assortiment te verbreden met voorgebakken broodproducten. Het familiebedrijf Van Welzen in Bodegraven, sinds 1928 gespecialiseerd in koek en banket,...

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2024 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement