NLEN
Referenties
Agrarische vacatures en vacatures Food

Kamphuis Mengvoeders

Kamphuis Mengvoeders

Kamphuis Mengvoeders bestaat al ruim 90 jaar. In 1916 is het bedrijf gestart aan de Eetgerinksweg in Beckum door de grootvader van de huidige eigenaar. In de "Oude Molen" werd graan gemalen. Boeren uit de omgeving van Beckum brachten het graan en haalden het later gemalen weer. Door de tijd werd er naast het malen ook mineralen toegevoegd.

In 1962 is het bedrijf verhuist naar de andere kant van de weg. Aan de Wolkaterweg werd een nieuw gebouw geplaatst. Door de jaren heen is de fabriek geautomatiseerd en gemoderniseerd tot een eigentijdse en moderne fabriek. Een naastliggend kantoor met zakgoedloods maakten de lokatie compleet. Echter, een brand op 22 september 2006 heeft de fabriek totaal verwoest.

In november 2006 heeft Kamphuis Mengvoeders de productielokatie van Schleedoorn Mengvoeders in Neede overgenomen. Een nieuwe lokatie met ruime mogelijkheden de productie van Kamphuis en Schleedoorn samen te voegen. De bijbehorende nieuwbouw is in 2008 gerealiseerd waarna alle voeders op de lokatie in Neede worden geproduceerd.

Kamphuis Mengvoeders levert al jaren een hoogwaardig pakket van diervoeders in de sectoren van varkens, rundvee, pluimvee en geitenhouderij. Met een mentaliteit van korte lijnen en een sterke klantenbinding gaat Kamphuis Mengvoeders professioneel de markt op en wordt dit bedrijf gezien als sterke speler binnen de sector. Kamphuis is sterk vertegenwoordigd in Overijssel en Gelderland maar sinds de laatste tijd ook sterk groeiend in Utrecht.

Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van Kamphuis is een brochure gemaakt. Klik hier voor de brochure.

Recente vacatures van Kamphuis Mengvoeders

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleidPrivacy Statement