NLEN
Referenties
Agrarische vacatures en vacatures Food

LMB de bruin B.V.

LMB de bruin B.V.
In 1960 heeft J.L. de Bruin de smederij van gebroeders Bos in de Kerkstraat te Bodegraven overgenomen. Hier werd voornamelijk het oude smidse ambacht van paarden beslaan uitgevoerd, tevens werden openhaarden en kachels gerepareerd. Vanaf 1960 is de mechanisatie in de landbouw enorm toegenomen. Jan de Bruin is hier toen snel op ingehaakt en heeft zich vanaf dat moment geheel gericht op de veehouderij sector. Inmiddels groeide het bedrijf zo snel dat de drie locatie’s in de Kerkstraat van Bodegraven te klein waren. In 1979 wordt dan ook een nieuwe locatie aan de Dammekant te Bodegraven in gebruik genomen met een enorme grote werkplaats, opslagruimte, magazijn en showroom. Op 1 januari 1994 worden de activiteiten van een collega dealer overgenomen. Dezelfde merken tractoren en machines werden door ons ook al verkocht, alleen het rayon wordt iets groter en het personeelsbestand breidt uit met 4 personen. Begin 1997 is het rayon melkmachines uitgebreid. Er zijn er nu ongeveer 5 mensen continu werkzaam in de melkwinning en stalinrichting en wij beschikken over een eigen volledig opgeleide VMS melkrobot monteur. Het totaal aantal medewerkers bedraagt nu ca. 24 personen.

Recente vacatures van LMB de bruin B.V.

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleidPrivacy Statement