NLEN
Over Agrifoodcareer
Agrarische vacatures en vacatures Food

René Vreeswijk

Directeur/eigenaar van Agrifoodcareer is René Vreeswijk. Hij heeft Agrifoodcareer opgestart om met zijn energie en
geestdrift iets voor personeelwervend Nederland te betekenen in de AgriFood sectoren.

Opleiding en werkervaring in de Agri & Food

René is afgestudeerd aan de agrarische hogeschool met als hoofdrichting intensieve veehouderij aangevuld met milieukunde, media en communicatie. Na zijn opleiding heeft hij zich in 10 jaar als bedrijfskundige in de agrarische sector ontwikkeld veelal als sparringpartner voor de ondernemer op korte en middellange termijn. In verband met ondernemingsdrang en de ambitie om samen met mensen iets “goeds” op te zetten, brachten hem ertoe na vijf jaar vestigingsmanager (voor Agrojobs) in agribusiness en voedingsmiddelenindustrie zelfstandig Agrifoodcareer op te richten sinds 2006.

Eigenschappen

René is een gedreven persoon die doelgericht zoekt naar mensen en oplossingen. Daartoe is hij volhardend. Samen met mensen kijkt hij graag naar mogelijkheden en durft daarbij zijn gevoel naar hen uit te spreken open en eerlijk. Met als uiteindelijk doel een juiste match te maken.

Privé

Samen met zijn vrouw Rianne hebben zij een zoon Jip en een dochter Sterre. Sinds enige tijd is hij wekelijks actief bij Sportclub Reeuwijk in loopgroep de masters.

Agrifoodcareer (zakelijke gegevens)

T.a.v. René Vreeswijk
Ekster 8
2411 MT Bodegraven
Tel: +31 (0) 6- 22 10 81 04
Mail: info@agrifoodcareer.com
KvK-nummer: 281112569

 René op LinkedIn
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleidPrivacy Statement