NLEN
Referenties
Agrarische vacatures en vacatures Food

Productschappen Vee, Vlees en Eieren

Productschappen Vee, Vlees en Eieren
Het Gemeenschappelijk Secretariaat (GS) van het Productschap Vee en Vlees (PVV) én het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) wordt de PVE genoemd.
Voluit: het GS van de Productschappen Vee, Vlees en Eieren.
De medewerkers zijn in dienst van de PVE, en dus niet van het PPE of van het PVV.

het werkgebied van de PVE
Met het personeelsbestand van ongeveer 135 fte’s houden de PVE zich bezig met de gehele productiekolom van zowel PVV als PPE: van de primaire productie tot en met de winkel. Dit unieke samenwerkingsverband van overheid en bedrijfsleven werkt aan een duurzame verdere versterking van de sector, op zowel het beleidsmatige als het uitvoerende vlak.
Werken bij de Productschappen Vee, Vlees en Eieren Het PPE en het PVV hebben tot taak voor de werkgevers, werknemers én overheid een duurzame veehouderij te bevorderen en de concurrentiekracht te versterken.

PPE en PVV streven naar een duurzame, economisch gezonde vee-, vlees- en eiersector die marktgericht produceert met begrip voor mens, dier en omgeving. Daarbij zijn PVV en PPE overlegplatform, kennis- en informatieplatform, financier en initiator voor de bedrijfstakken.

Wat doen PVv en ppE?

Elders op deze website staat uitvoerig beschreven wat PVV en PPE doen voor de vee-, vlees- en eiersector. Een paar voorbeelden van de uiteenlopende taken:
•Bestrijding van dierziektes, het ontwikkelen en beheren van kwaliteitssystemen in de hele keten
•Stimulering van samenwerking tussen ondernemingen
•Het verkrijgen van toegang tot nieuwe afzetmarkten
•Het verzamelen en aan bedrijven doorgeven van kennis
•Beïnvloeding van de politiek in Den Haag en Brussel

Recente vacatures van Productschappen Vee, Vlees en Eieren

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleidPrivacy Statement