NLEN
Referenties
Agrarische vacatures en vacatures Food

SGS

SGS
Société Générale de Surveillance S/A (SGS), opgericht in 1878, is ‘s werelds grootste onafhankelijke test-, inspectie, verificatie-, analyse- en certificeringgroep met het hoofdkantoor in Genève.
SGS is aanwezig in meer dan 150 landen met 59’000 medewerkers en een wereldwijd netwerk van ongeveer 1’000 kantoren en laboratoria.

SGS levert diensten en is marktleider in een technisch georiënteerde handelsomgeving, die zich kenmerkt door dynamiek, integriteit en accuratesse.
SGS heeft bijzonder veel ervaring en toont een pro-actieve houding in vrijwel alle sectoren van de wereldhandel, via een uitgebreid netwerk van praktische, professionele medewerkers in vele kantoren en laboratoria.

Recente vacatures van SGS

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Auditor Food

Nederland
Deel dit bedrijf
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleidPrivacy Statement