NLEN
Referenties
Agrarische vacatures en vacatures Food

Smilde Bakery B.V.

Smilde Bakery B.V.
Smilde Bakery bestaat uit een groep professionele bakkerijen en levert een breed assortiment ambachtelijke bakkerijprodukten. Met de vijf productgroepen patisserie, snacks, seizoenbanket, brood en koek bedient Smilde Bakery elk marktsegment, van ambachtelijke bakkerijen en -slagerijen, foodservice, petrol stations, cateringbedrijven, retail tot industrie. Het assortiment voorziet in ruim 500 ambachtelijke bakkerijproducten, gericht op de professionele en consumenten markt.

Bekende merknamen
De producten worden onder bekende merknamen vermarkt, zoals: Pruvé, Baguette de France, Van Welzen en NON STOP!. Smilde Bakery onderscheidt zich met innovatieve producten, succesvolle marketingconcepten en service op het gebied van verkoopondersteuning en logistieke processen.

Internationale produktie en markten
Smilde Bakery heeft vier productiebedrijven waarvan twee in Nederland en twee in Frankrijk gevestigd zijn. Verder beschikt Smilde Bakery over verkoopkantoren in België, Duitsland, Engeland en Frankrijk. De bakkerijproducten worden in verschillende landen van Europa afgezet. Smilde Bakery biedt werkgelegenheid aan circa 500 medewerkers.

Historie
Smilde Bakery is ontstaan uit het familiebedrijf Pruvé B.V. en Van Welzen Bakkerijen B.V. uit Bodegraven. Pruvé is van oorsprong (1968) een banketbakkerij in Amsterdam en in de loop der jaren uitgegroeid tot specialist in patisserieproducten en bakkerijsnacks met een productielocatie in Edam. In 1995 is Baguette de France B.V. door Pruvé B.V. overgenomen met als doel het assortiment te verbreden met voorgebakken broodproducten. Het familiebedrijf Van Welzen in Bodegraven, sinds 1928 gespecialiseerd in koek en banket, is in 2003 overgenomen door Koninklijke Smilde B.V. in Heerenveen. Pruvé B.V. maakt al sinds 1981 onderdeel uit van dit concern. De in 1929 opgerichte deGoede B.V. maakt sinds 2006 deel uit van Smilde Bakery B.V.

Onderdeel van Royal Smilde Food Group
Smilde Bakery maakt onderdeel uit van de Royal Smilde Food Group, een internationaal opererend concern dat al 140 jaar actief is in de voedingsmiddelenindustrie. Samen met de business units Koelvers / Margarine, Oliën en Vetten / Dierlijke vetten bestaat de Royal Smilde Food Group uit 15 productiebedrijven en verkoopkantoren met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Spanje. De Royal Smilde Food Group biedt werkgelegenheid aan ca. 1200 medewerkers in binnen- en buitenland.

Recente vacatures van Smilde Bakery B.V.

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleidPrivacy Statement