NLEN
Food jobs
Agriculture jobs and jobs Foodindustry

Aankomend Regiomanager

Let op: Deze vacature is vervuld

Functie omschrijving

CoMore is één van de grootste onafhankelijke controle-instellingen in Nederland. Door CoMore en haar bedrijfseenheden worden onder andere diensten geleverd op het gebied van controle, keuren, classificeren en monstername.

Door de jaren heen heeft CoMore bewezen bij elke stand van de economische barometer door professionaliteit een solide marktpositie te behouden. CoMore biedt continuïteit voor zowel medewerkers, opdrachtgevers als klanten. De kernwaarden van CoMore zijn Flexibel, Enthousiast en Betrouwbaar.

Met ca. 650 medewerkers speelt CoMore met professionele betrokkenheid in op vragen van de sector waarin zij actief is. De bedrijfseenheden van CoMore zijn geaccrediteerd. Resultaten door CoMore worden bereikt door een optimale inzet van medewerkers. Op dit moment is er ruimte om een kandidaat met enige leidinggevende ervaring op te leiden tot:

Aankomend Regiomanager Noord Brabant (m/v)
fulltime

Functie-inhoud

Als aankomend Regiomanager ga je op termijn leiding geven aan een team van 50-70 medewerkers, die zijn verdeeld over verschillende locaties in de regio Noord Brabant. De medewerkers worden ingezet in het kader van de voedselveiligheid en de onafhankelijke waardebepaling binnen de Agro Food sector. Vanuit hun kwaliteitsachtergrond zijn deze medewerkers expert in hun vakgebied. Je bent als leidinggevende verantwoordelijk voor de aansturing van de locatieteams, de kwaliteit van keuring en classificatie, en de uiteindelijke output van onze dienstverlening.

Gezien de complexiteit en het veeleisende werkveld, zoeken wij een peoplemanager een persoon met enige leidinggevende ervaring die zich verder wil ontwikkelen in coachende vaardigheden. Je onderhoudt dagelijks contacten met externe partijen zoals de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, vleesverwerkende bedrijven en de Agro Food sector in het algemeen. Je bouwt met hen een duurzame relatie op. In je functie rapporteer je aan de sectormanager en maak je gebruik van ondersteunende afdelingen Kwaliteit, Planning en P&O.

Profiel

  • Je hebt een HBO diploma met bij voorkeur een agrarische, of levensmiddelentechnologie achtergrond;
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als operationeel leidinggevende en je hebt affiniteit met de sector alsmede met kwaliteitsdenken;
  • Je bent hands-on en bent regelmatig zelf te vinden op de werkvloer;
  • Je beschikt minimaal over de volgende persoonskenmerken: goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden, besluitvaardig, oplossingsgericht, pragmatisch en inventief;
  • De ideale kandidaat voldoet aan bovengenoemd profiel en woont in de regio Noord Brabant.

Persoonskenmerken

Peoplemanager, motivator, empathisch, besluitvaardig, pragmatisch

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris in overeenstemming met opleiding en ervaring.
  • Goede bij de functie behorende arbeidsvoorwaarden en uitrusting.
  • Een prettige informele werksfeer, enthousiaste collega’s en ruimte om jezelf blijvend te ontwikkelen.
  • Werkregio Noord Brabant vanaf Boxtel westwaards georienteerd.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de bovengenoemde functie dan verzoeken wij u contact op te nemen met René Vreeswijk, 06-22108104 of te solliciteren via onze website www.agrifoodcareer.com dan wel uw reactie te e-mailen r.vreeswijk@agrifoodcareer.com

Agrifoodcareer is namens deze opdrachtgever de recruitpartner voor deze vacature.

Keywords: assistent manager, teamleider, people manager, aankomend manager, junior teamleider, supervisor.

Location

Tilburg

Contact person

Rene Vreeswijk

Aankomend Regiomanager
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapReferencesAlgemene voorwaarden