NLEN
Food jobs
Agriculture jobs and jobs Foodindustry

Area Sales Manager Feed Additives

Let op: Deze vacature is vervuld

De ondernemende mens die ruimte wil om te ontwikkelen.

Voor een sterk groeiende speler op het gebied van premixen en additieven breidt men haar activiteiten uit. Dit bedrijf heeft een internationale focus die bijna wereldwijd vertegenwoordigd is. De premixen en additieven worden in bijna 50 landen afgezet voornamelijk aan distributeurs voor de import van haar producten.

Functie omschrijving

Als Area Sales Manager Feed Additives ben je de gesprekspersoon voor je klanten op het gebied van het aangeboden productassortiment. In een team van specialisten en customer support zorg je er met elkaar voor dat alle klanten optimaal worden bedient. Je voelt je verantwoordelijk voor elke klantvraag die je op maat weet te bedienen (zelfstandig of met behulp van een nutritionist). In de dagelijkse werkzaamheden ben je pro-actief in het uitdenken van productconcepten die voor bepaalde landen of regio’s van jouw klantportefeuille een toegevoegde waarde kunnen opleveren. Regelmatig bezoek je klanten/prospects op locatie of via beurzen en/of andere events.

Functie eisen

  • HBO/WUR werk-en denknivo, opleidingsrichting: animal science, animal nutrition
  • Tenminste 3-5 jaar (internationale) commerciële werkervaring op het gebied van relatiebeheer mbt premixen of additieven
  • Goede Franse -en Engelse taalbeheersing in woord-en geschrift
  • Uitstekend relatiebeheerder die ongeacht de cultuur de klantwens/eis begrijpt en daarop inspeelt
  • Creatief en oplossing gericht
  • Ten aanzien van werkhouding een pro-actieve klantgericht uitstraling en werkwijze kent
  • Communicatief zich intern-en extern goed kan profileren
  • Je hebt lef en bent niet bang om verder na te denken in ondernemersmogelijkheden

Arbeidsvoorwaarden

De Area Sales Manager Feed Additives is een uitdagende en verbindende functie bij een professionele en groeiende onderneming. Er is ruimte om te leren en voor eigen initiatief. Kansen zien is kansen benutten. Er is dus perspectief voor ambitie, groei en ontwikkeling. De beloning is afgestemd op de zwaarte van de functie en groeit mee met jouw ontwikkeling en het resultaat. Het betreft een fulltime functie in de regio Den Bosch. Na 7 maanden wordt de kans van een baan voor onbepaalde tijd geboden. Naast een goed salaris biedt men: een auto, onkostenregeling, laptop en telefoon van de zaak met een goede bonusregeling als eindresultaat. De mogelijkheid van een dag thuis werken kan besproken worden. De locatie is goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Bedrijfsinformatie

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerde speler op het gebied van: additieven en melkvervangers in de: rundvee-varkens-en pluimveehouderij. Men innoveert continue op het vlak van diergezondheid met aansprekende producten die antibiotica vrij en succesvol zijn. Men werkt in een klein betrokken team van dierspecialisten en nutritionisten. Door adequaat en klantgericht te werken, zorgt men voor een optimale klantbediening.

Geïnteresseerd?

Voor de functie van Area Sales Manager Feed Additives staan wij je graag te woord om meer te vertellen over de functie inhoud en het bedrijf. Mocht je vragen hebben, schroom niet om te bellen met René Vreeswijk , recruiter +31(0)6-22 10 81 04. Wil je direct solliciteren? Stuur dan een mail naar r.vreeswijk@agrifoodcareer.com voorzien van een CV met een korte overtuigende motivatie.

Location

Den Bosch

Contact person

Rene Vreeswijk

Area Sales Manager Feed Additives
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapReferencesAlgemene voorwaarden