NLEN
Food jobs
Agriculture jobs and jobs Foodindustry

Commercieel Melkveespecialist

Job description

Ben jij een echte doorzetter die met melkveehouders samenwerkt naar een effectieve bedrijfsvoering? Dan is Kamphuis Mengvoeders op zoek naar jou.

Adviserend specialist
Als Commercieel Melkveespecialist ben jij de adviespartner voor melkveehouders. Je begeleidt ze in het ontwikkelen van hun bedrijfsvoering. Voor melkveehouders treed je als sparringpartner op. Uiteraard heb jij ook je eigen collega’s met wie je kunt sparren; samen brengen jullie het bedrijf naar een hoger niveau.

Een aantal andere taken:
• Het actief meedenken met Melkveehouders op het gebied van techniek en bedrijfseconomie.
• Het onderhouden van vaste klanten en het uitbreiden van de klantenkring.
• Het uitvoeren van een expertrol richting melkveehouders.

Job requirements

Je weet partners en klanten te overtuigen met jouw kennis van het vakgebied. Je gebruikt hier tevens een gezonde dosis doorzettingsvermogen voor. Dankzij jouw resultaatgerichte instelling weet je bij elke veehouder het beste uit de bedrijfsvoering te halen. Uiteraard heb je een sterke affiniteit met de melkveehouderijsector. Het uitbreiden van het marktaandeel in deze sector zie je als een uitdaging.

Daarnaast:

  • Je hebt een HBO diploma of mag dit binnenkort in ontvangst nemen. Idealiter heb je een opleiding aan AERES, HAS Den Bosch, Van Hall Larenstein, InHolland (agrarisch) of Wageningen University genoten;
  • Weet je als geen ander hoe je contact moet leggen en dient te communiceren met partners en klanten uit de branche;
  • Kun je ons laten zien dat je goede commerciële vaardigheden bezit;
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B.

Benefits and Compensations

Binnen het bedrijf zijn er veel manieren om jezelf te ontwikkelen. Er zijn volop kansen te grijpen, mits je kunt laten zien dat je de klant 100% tevreden maakt. Je komt te werken in een informele organisatie waar veel ruimte is voor collegiaal contact en waar je vrij bent om mee te denken over het ondernemen. Daarnaast kun je rekenen op de volgende beloningen:

  • Een marktconform salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte voor extra scholing
  • Een auto en telefoon van de zaak

Company profile

Wil je samen met ons gaan ondernemen en onze klanten helpen om de melkveehouderij naar een hoger niveau te tillen? Stuur dan je cv en motivatie naar r.vreeswijk@agrifoodcareer.com. We zien je sollicitatie graag tegemoet komen.

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem gerust contact op met René Vreeswijk (Recruiter) via 06-22108104. Voor meer interessante vacatures in de Agribusiness en Foodbusiness kun je terecht op www.agrifoodcareer.com.

Agrifoodcareer is een recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in de Agribranche en Voedingsmiddelenindustrie. We focussen ons voornamelijk op hbo- en wo-geschoolde mensen, met of zonder werkervaring. Bekijk onze website, www.agrifoodcareer.com, voor meer vacatures in deze branche.

Company culture

Kamphuis Mengvoeders is een middelgroot mengvoerbedrijf dat de laatste jaren een sterke groei heeft doorgemaakt. Het bedrijf produceert hoogwaardige diervoeders voor rundvee-, varkens-, pluimvee- en geitenhouders. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Binnen het bedrijf kun je rekenen op korte communicatielijnen en een gedreven team van collega’s met wie jij jouw successen gaat boeken.

Location

Enschede

Contact person

Rene Vreeswijk

Commercieel Melkveespecialist
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapReferencesAlgemene voorwaarden