NLEN
Food jobs
Agriculture jobs and jobs Foodindustry

Commercieel talent

Let op: Deze vacature is vervuld

Job description

Duynie Ingredients is gespecialiseerd in het leveren van duurzame, plantaardige grondstoffen voor de internationale hobby huisdier sector. Vanuit een co-product van de ontbijtgranenindustrie hebben wij een kattenbak vulling ontwikkeld van 100% natuurlijk materiaal. Vorig jaar is dit product succesvol geïntroduceerd in de Engelse markt. Nu zijn wij klaar voor de volgende stap om dit unieke product te introduceren in de Nederlandse markt. Voor de introductie aan de Nederlandse retail en consument zoeken wij een gedreven commercieel talent!

Job requirements

  • Je beschikt over uitstekende communicatie skills, bent enthousiast
  • Je pioniert graag maar bent ook iemand die doorzet en de deal kan sluiten
  • Afgeronde HBO opleiding
  • Affiniteit met Agri-business
  • Je houdt van een uitdaging in een dynamische omgeving
  • Je kunt zelfstandig werken, wel met behoud van een sterke teamgeest
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre

Benefits and Compensations

Men werkt met een klein team met ervaren en gedreven professionals. Men biedt een full time commerciële, verbindende functie bij een gezonde, professionele en groeiende onderneming, waar je zelf je functie mede vorm en inhoud kunt geven. Standplaats: Nijmegen.

Company profile

Duynie Group bestaat uit 15 internationaal opererende handels- en productieondernemingen in Europa. De ondernemingen houden zich bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van coproducten uit de levensmiddelenindustrie. Duynie Group heeft 275 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, levert betrouwbare en duurzame producten voor de hobbyhuisdiersector.

Company culture

Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met René Vreeswijk 06-22108104 of stuur een actueel CV met een korte motivatie naar r.vreeswijk@agrifoodcareer.com Voor meer interessante vacatures in de Agribusiness en Foodbusiness kun je surfen naar www.agrifoodcareer.com.

Agrifoodcareer is een gespecialiseerd rercruitbureau dat banen bemiddelt in de Agribranche en Voedingsmiddelenindustrie. Voor HBO en WO geschoolde mensen met en zonder werkervaring. Wij bemiddelen actief in posities als: rundveespecialist, varkensspecialist, pluimveespecialist, nutritionist, technical sales, accountmanager additives, auditor GMP, auditor Qa, Qa manager, kwaliteitsdienstmedewerker, productontwikkeling, hoofd R&D, procestecholoog en levensmiddelentechnoloog.Location

Nijmegen

Contact person

Rene Vreeswijk

Commercieel talent
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapReferencesAlgemene voorwaarden