NLEN
Food jobs
Agriculture jobs and jobs Foodindustry

Nutritionist

Let op: Deze vacature is vervuld

Job description

Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor de nutritionele ondersteuning van de ondernemingen die actief zijn in de verkoop van diervoeding. Met als belangrijkste taken:

 • Het uitvoeren van rantsoenberekeningen om een gedegen advies te geven aan verkoop en/of klanten. Je bent verantwoordelijk bent voor de rantsoeneisen en actuele matrixwaarden.
 • Het onderhouden van voederwaarderingsregels. Omdat Duynie in meerdere landen in de EU actief is, betekent dit ook dat met meerdere voederwaarderingssystemen gewerkt wordt.
 • Het zijn van een vraagbaak en kennisbron van de organisatie op nutritioneel gebied.
 • Het samen met collega’s of met onderzoeksinstituten opzetten, begeleiden, analyseren en rapporteren van praktijkproeven.
 • Bijhouden van ontwikkelingen in het onderzoek en vertalen naar nieuwe concepten en voor de praktijk bruikbare adviezen.

Je komt te werken op de afdeling Quality, Nutrition & Research en je rapporteert aan de Manager Nutritie.

Job requirements

 • Je beschikt over uitstekende communicatie skills, bent enthousiast
 • Je pioniert graag maar bent ook iemand die doorzet en de deal kan sluiten
 • Afgeronde HBO opleiding
 • Affiniteit met Agri-business
 • Je houdt van een uitdaging in een dynamische omgeving
 • Je kunt zelfstandig werken, wel met behoud van een sterke teamgeest
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre

Benefits and Compensations

Duynie Ingredients werkt met een klein team met ervaren en gedreven professionals. Men biedt een full time commerciële, verbindende functie bij een gezonde, professionele en groeiende onderneming, waar je zelf je functie mede vorm en inhoud kunt geven. Standplaats: Nijmegen.

Company profile

Duynie Group bestaat uit 15 internationaal opererende handels- en productieondernemingen in Europa. De ondernemingen houden zich bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van coproducten uit de levensmiddelenindustrie. Duynie Group heeft 275 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, levert betrouwbare en duurzame producten voor de hobbyhuisdiersector. Kijk voor meer informatie op www.duyniegroup.com

Company culture

Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met René Vreeswijk 06-22108104 of stuur een actueel CV met een korte motivatie naar r.vreeswijk@agrifoodcareer.com Voor meer interessante vacatures in de Agribusiness en Foodbusiness kun je surfen naar www.agrifoodcareer.com.

Agrifoodcareer is een gespecialiseerd rercruitbureau dat banen bemiddelt in de Agribranche en Voedingsmiddelenindustrie. Voor HBO en WO geschoolde mensen met en zonder werkervaring. Wij bemiddelen actief in posities als: rundveespecialist, varkensspecialist, pluimveespecialist, nutritionist, technical sales, accountmanager additives, auditor GMP, auditor Qa, Qa manager, kwaliteitsdienstmedewerker, productontwikkeling, hoofd R&D, procestecholoog en levensmiddelentechnoloog.

Location

Nijmegen

Contact person

Rene Vreeswijk

Nutritionist
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapReferencesAlgemene voorwaarden