NLEN
Food jobs
Agriculture jobs and jobs Foodindustry

Productmanager Varkens

Let op: Deze vacature is vervuld

Functie omschrijving

Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van vochtrijke diervoeders aan de varkenshouders. Je schakelt met ondernemers en adviseert ze over het gebruik van voeding. Je bent in staat om nieuwe klanten aan je te binden en om lange termijn relaties op te bouwen.
Voor deze functie zoeken wij een commercieel talent die de vraag en aanbod van onze co-producten (Food for Feed) optimaal op elkaar afstemt. Ben jij communicatief, klantgericht en komt het beste in jou naar boven wanneer je onder druk resultaten bereikt?

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van en/of sterke affiniteit met de varkenssector
  • Ervaring met varkensvoeders, een nutritionele achtergrond op dit gebied is een pre
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een commerciele handelsgeest
  • Je bent enthousiast, inventief en flexibel
  • Proactief, stressbestendig, geen 9 – 5 mentaliteit
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

Een commerciële verbindende functie bij een professionele en groeiende onderneming. Er is ruimte om te leren en voor eigen initiatief. Kansen zien is kansen benutten. Er is dus perspectief voor ambitie, groei en ontwikkeling. De beloning is afgestemd op de zwaarte van de functie en groeit mee met jouw ontwikkeling en het resultaat. Het betreft een fulltime functie in de regio Zuid Nederland, waarbij je ook 1 dag per week werkzaam zult zijn in Alphen aan den Rijn.

Bedrijfsprofiel

Duynie is onderdeel van de Duynie Group. Deze bestaat uit 15 internationaal opererende handels- en productieondernemingen in Europa. De ondernemingen houden zich bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van coproducten uit de levensmiddelenindustrie. Duynie Group heeft 275 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de diervoedingsindustrie.

Location

Den Bosch

Contact person

Rene Vreeswijk

Productmanager Varkens
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapReferencesAlgemene voorwaarden