NLEN
Food jobs
Agriculture jobs and jobs Foodindustry

Rundveespecialist

Let op: Deze vacature is vervuld

Functie omschrijving

Vanwege sterke groei en uitbreiding van haar activiteiten in de melkveehouderij zijn wij op zoek naar een

Rundveespecialist

Als commercieel rundveespecialist adviseer en begeleid je rundveehouders naar een hoger plan in hun bedrijfsvoering. Als sparingpartner van de melkveehouder denk je actief mee en heb je inbreng op technisch en bedrijfseconomisch vlak. Je onderhoud niet alleen de vaste klanten maar vind het ook interessant om de klantenkring verder uit te bouwen. Regio Oost Nederland.

Functie eisen

  • HAS opleiding specialisatie rundveehouderij of animal nutrition of zoötechniek
  • Sterke affiniteit met de rundveehouderijsector
  • Goede contactuele en communicatieve eigenschappen
  • Het uitbreiden van het marktaandeel zien als een uitdaging
  • Aantoonbare commerciële vaardigheden
  • In het bezit van rijbewijs

Competenties

  • Doorzettingsvermogen, initiatiefrijk en overtuigend
  • Resultaatgerichte instelling
  • Zelfstandig en gestructureerd kunnen werken

Arbeidsvoorwaarden

Er wordt een marktconform salaris geboden. Hierbij is ruimte voor scholing en ontwikkeling. In het secundaire arbeidspakket heeft men passende voorzieningen.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever: Kamphuis mengvoeders, een middelgroot mengvoerbedrijf: producent van hoogwaardige diervoeders voor: rundvee-varkens-pluimvee en geitenhouders. Het bedrijf heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt door specifiek in te spelen op de wensen en eisen van de klant. Daarbij is persoonlijke aandacht en betrokkenheid een belangrijk aspect binnen de organisatie. Advies op maat en een klantgerichte oplossing, dat is het uitgangspunt.

Meer weten of direct solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met René Vreeswijk 06-22108104 of stuur een actueel CV met een korte motivatie naar r.vreeswijk@agrifoodcareer.com Voor meer interessante vacatures in de Agribusiness en Foodbusiness kun je surfen naar www.agrifoodcareer.com.

Agrifoodcareer is een gespecialiseerd rercruitbureau dat banen bemiddelt in de Agribranche en Voedingsmiddelenindustrie. Voor HBO en WO geschoolde mensen met en zonder werkervaring. Wij bemiddelen actief in posities als: rundveespecialist, varkensspecialist, pluimveespecialist, nutritionist, technical sales, accountmanager additives, auditor GMP, auditor Qa, Qa manager, kwaliteitsdienstmedewerker, productontwikkeling, hoofd R&D, procestecholoog en levensmiddelentechnoloog.

Location

Neede

Contact person

Rene Vreeswijk

Rundveespecialist
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapReferencesAlgemene voorwaarden