NLEN
Food jobs
Agriculture jobs and jobs Foodindustry

Schade acceptant

Job description

Met jouw kennis van de agrarische sector zijn we op zoek naar jou! Jij kan van grote toegevoegde waarde worden voor Achmea Agro. Als proactieve en klantgerichte acceptant zie jij het als een uitdaging, een regiefunctie te vervullen binnen de agrarische schadeverzekeringen.

Als Acceptant ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en accepteren van het risico bij nieuwe en bestaande agrarische verzekeringen. Je adviseert en ondersteunt het intermediair. Dat zijn de Rabobank en onafhankelijke tussenpersonen. Dit doe je telefonisch en per e-mail. Voor de merken Interpolis en Avéro Achmea.

Job requirements

- een afgeronde HBO opleiding
- aantoonbare affiniteit met de agrarische sector
- zeer goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
- de diploma’s WFT Basis en WFT Schade Particulier

Tevens herken je jezelf in de volgende competenties: klantgedreven, resultaatgericht, ontwikkelgericht en verbindend.

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Benefits and Compensations

Binnen de teams heerst een informele en familiaire sfeer. Collega’s hebben graag iets voor elkaar over. En we houden van korte lijnen.

Het team is onderdeel van Achmea Agro. Een klein zelfstandig bedrijfsonderdeel binnen Achmea. De collega’s werken vol trots en enthousiasme, zowel in de binnen als buitendienst. Achmea Agro is marktleider binnen de agrarische sector op het gebied van verzekeren.

Company profile

Een afwisselende baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenvoorziening en een marktconform salaris. De salarisrange loopt van € 2.594,- tot € 3.577,- (Bruto maandsalaris op basis van 36 uur per week excl. eindejaarsuitkering en vakantiegeld). We kennen flexibele werktijden en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Het menselijk kapitaal is voor Achmea van grote waarde. Dit betekent voor jou als mogelijke nieuwe collega ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie voor 36 uur per week met als standplaats Leiden. Je bent op korte termijn welkom!

Company culture

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met René Vreeswijk recruiter, op telefoonnummer 06 22 10 81 04 (stuur gerust een sms of whatsapp bericht indien je de voicemail krijgt). Of solliciteer direct via r.vreeswijk@agrifoodcareer.com. We zien je CV en overtuigende motivatie graag tegemoet! Affiniteit met de agrarische sector is een vereiste. Neem dit mee in je motivatie!

Een Pre Employment Screening en online assessment zijn vaste onderdelen van de selectieprocedure.

Location

Leiden

Contact person

Rene Vreeswijk

Schade acceptant
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapReferencesAlgemene voorwaarden