NLEN
Food jobs
Agriculture jobs and jobs Foodindustry

Vakgroep Bedrijfsadviseur

Let op: Deze vacature is vervuld

Functie omschrijving

Binnen de vakgroep Bedrijfsadvies wordt gewerkt op uiteenlopende adviesgebieden, te weten:
MKB, Tuinbouw, Landbouw en Subsidies. Daarbij komt een breed scala van ondernemingsvraagstukken aan de orde.

Je geeft voor ongeveer 50% van je tijd, samen met een drietal coördinatoren, functioneel leiding aan een team van circa 30 enthousiaste bedrijfsadviseurs die over meerdere vestigingen zijn verspreid. Je zorgt voor een goede beroepsuitoefening door het bewaken en bevorderen van de kwaliteit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van Bedrijfsadvies binnen Flynth en weet je marktkansen te (laten) benutten. Je stemt zaken af met collega-vakgroepmanagers, managing partners en directie. Ook ben je zelf circa 50% actief als senior adviseur bij bestaande en nieuwe MKB-relaties van Flynth.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO- of Academisch niveau en ervaring als senior adviseur in het MKB en als manager van een adviesgroep. Uiteraard zijn een commerciële instelling, contactuele en onderhandelingsvaardigheden onmisbaar voor deze functie. Affiniteit met de agrarische sector is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris biedt men je een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je standplaats wordt Zoetermeer. Waar je ook werkt, binnen de organisatie heerst een prettige informele sfeer. Vanzelfsprekend biedt men je ruimte en faciliteiten om zowel persoonlijk als professioneel verder te groeien. In deze functie bent je mogelijk vennotabel!

Bedrijfsprofiel

Flynth Adviseurs en Accountants B.V. behoort tot de tien grootste aanbieders van advies- en accountantsdiensten in Nederland. Met ruim 800 medewerkers staan zij ondernemers enthousiast terzijde in hun bedrijfsvoering met een breed pakket zakelijke diensten. Het full-service concept wordt ondersteund door diverse internettoepassingen. Al geruime tijd hebben zij ervaring met het online voeren van bedrijfsadministraties. Hiermee is de organisatie voorloper in de branche. De cliënten zijn innovatief en ondernemend.

Bedrijfscultuur

Kwaliteit staat voorop, daarom vormen persoonlijk advies en gevoel voor ondernemerschap de basis van de dienstverlening. Als medewerker heb je volop loopbaanmogelijkheden en krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Location

Zoetermeer

Contact person

Rene Vreeswijk

Vakgroep Bedrijfsadviseur
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapReferencesAlgemene voorwaarden