Login
Close
Login

Vertegenwoordiger varkenshouderij wordt voerspecialist-dupliceren

Other details
Match criteria
Functional role
  • R&D
Educational level
  • Bachelor
  • ,
  • Master
Desired hours
  • Fulltime
Let op: Deze vacature is vervuld

Het aanbod

- Afhankelijk van je werkervaring, leeftijd en opleiding krijg je als voerspecialist een maximum salaris van € 5000,-
- Op kosten van de opdrachtgever mag je opleidingen volgen.
- Bij een fulltime dienstverband krijg je minimaal 24 vakantiedagen en 6 ADV-dagen.

Dit is onze opdrachtgever

Een mengvoederbedrijf met een rijke traditie en een groot aantal vaste klanten. Men is vertegenwoordigd in de diersectoren: Rundvee, Varkens en pluimveehouderij. Intern heeft men korte lijnen, en de sfeer en omgeving is informeel. De kernwaarden van het bedrijf zijn: betrouwbaar, loyaal, kwaliteit en ondernemersgeest.

Solliciteer nu

Wil jij de varkenssector voorzien van een voerspecialist? Solliciteer dan vóór 1 juli 2010. Je kunt per e-mail solliciteren: r.vreeswijk@agrifoodcareer.com t.a.v. René Vreeswijk, Recruiter. Je kunt hem natuurlijk ook bellen voor meer informatie: 06-22 10 81 04. Neem ook eens een kijkje op Agrifoodcareer

Op de vacature voerspecialist zijn de volgende zoektermen van toepassing:
agrarische sector, hbo, HAS, WUR, diergeneeskundige faculteit, bedrijfskunde, agribusiness, dier- en veehouderij, nutritionist, pig feed, animal science, zootechniek, diervoeding, voerspecialist, varkenshouderij, varkensvoeding

Functie voerspecialist

Wie: Voorlichter of adviseur varkenshouderij met een afgeronde HAS opleiding (intensieve veehouderij) of WUR studie (animal science of zootechniek) of de opleiding aan de diergeneeskundige faculteit.
Wat: Varkenshouders adviseren op voertechnisch gebied, vertalen van onderzoeksresultaten naar het assortiment diervoeders, productinnovaties doorvoeren en voeroptimalisaties maken.
Waarom: Omdat je de kennis van de varkenshouderij verder wilt ontwikkelen op het voertechnische vlak. Jouw kennis wil je overbrengen op de varkenshouder en als vraagbaak dienen voor je collega’s. Specialistisch werk waar je uistekend voor beloond wordt (maximaal € 5000,- bruto per maand).
Waar: Midden Nederland
Solliciteer voor: 1 juli 2010

Dit ga je doen

Als voerspecialist ben je de onmisbare schakel tussen praktijk en varkensbedrijf. Uiteraard ben je nauw met de praktijk verbonden, en zult je geregeld in de varkensstal samen met de varkenshouder ook praktisch bezig zijn. Ontwikkelingen in de varkenssector staan zeker niet stil, sterker nog er zijn grote uitdagingen zoals: terugdringen van het antibiotica gebruik in diervoeders, verlaging van mineraalgehalten, inspelen op de lijn van genetica en ontwikkeling van welzijnsvoer. Zaken waarin jij een belangrijke bijdrage zult leveren.

Als voerspecialist ben je de deskundige binnen het bedrijf als het gaat over: varkensvoeders, voederoptimalisaties, productinnovaties en kennisoverdracht intern. Naast de technische ondersteuning, treedt je naar buiten toe als de specialist om ook jouw geluid aan andere varkenshouders te laten horen. Je bent voor varkenshouders de voerspecialist als het gaat om vernieuwingen maar ook als trouble shooter bij problemen in de voeding. Je spreekt de taal van de klant: puur, nuchter en to the point. In je presentatie ben je overtuigend en weet je anderen te motiveren. Door je enthousiasme ben je gedreven en heb je oog voor kansen in de markt, om deze ook bij andere varkenshouders kenbaar te maken.

Location

Ede

Contact person

Rene Vreeswijk

More information
Rene Vreeswijk
Cell phone: 06 2210 8104
Open Application
Copyright © 2019 Agrifoodcareer   |  Sitemap