Agrarische vacatures en vacatures Food

Vacature Agrarisch Bedrijfsadviseur

Agrifoodcareer heeft persoonljike ervaring als agrarisch bedrijfsadviseur. Met ruime ervaring in de financieel agrarische wereld kunnen wij u goed te woord staan. Het aanbod voor bedrijfskundige agrarische vacatures wordt dagelijks op de website bijgehouden.

Wie komen er in aanmerking voor de vacature Agrarisch Bedrijfsadviseur?

Als je een studie aan de HEAO, HAS of WUR hebt gevolgd behoor je al tot een belangrijke doelgroep voor Agrifoodcareer. Heb je bij een van de genoemde studies ook nog eens een richting gevolgd in Bedrijfskunde, SPD, Agrarisch Bedrijfskunde en daarbij een duidelijke link naar de agrarische sector, dan maak je grote kans om inpasbaar te zijn voor een functie als Agrarisch Bedrijfsadviseur.

Agrifoodcareer heeft een netwerk voor de agrarisch bedrijfskundige vacatures

Agrifoodcareer bemiddelt vacatures op agrarisch bedrijfskundig niveau voor bedrijven als: Rabobank. Naast financiƫle instellingen bemiddelt Agrifoodcareer ook verschillende Agrarische Accountantskantoren met een VAB lidmaatschap zoals: Alfa Adviseurs en Accountants, Flynth en WEA.

Agrifoodcareer bemiddelt actief in de volgende functies:

Schrijf je direct in

Wil je direct actief aan de slag als agrarisch bedrijfsadviseur? Of uiteraard in een andere baan in de financieel agrarische sector? Onderneem dan de volgende actie:

Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleid