NLEN
Agri vacatures

Teaser 1

Nieuw item

Agrarische vacatures en vacatures Food

Vacatures Melkveehouderij

Agrifoodcareer is een specialist in het werven van vacatures in de Melkveehouderij. Dat komt doordat Rene Vreeswijk goed bekend is in de melkveehouderij en veeteelt.

Op zoek naar een vacature melkveehouderij?

Heb je werkervaring in de rundveehouderij of een Agrarische Hogeschoolopleiding en ben je op zoek naar een leuke job? Agrifoodcareer heeft een aantal uiteenlopende vacatures melkveehouderij. Varierend van Diervoerderspecialist Rundvee SneekAgrarisch Bedrijfsadviseur, Area Sales Manager Feed Additives tot aan Controleur Melkveehouderij om maar een paar voorbeelden te noemen. Agrifoodcareer helpt je graag bij het maken van een goede keus.

Kansen voor vacatures melkveehouderij

Agrifoodcareer bemiddelt actief posities voor vacatures in de melkveehouderij. Dat kan voor zowel bedrijven met een nationaal als internationaal karakter gericht op exort. Bedrijven die in het verleden reeds succesvol gebruik van Agrifoodcareer maakten zijn bijvoorbeeld Van der Bijl, SGS, Bonda en de AgruniekRijnvallei om er een paar te noemen. Agrifoodcareer staat altijd open voor enthousiaste en belangstellende mensen met een Agrarische Hogeschoolopleiding aan: CAH Dronten, Van Hall Instituut Leeuwarden, HAS Den Bosch, Hogeschool Inholland Delft en WUR te Wageningen, met een afstudeerrichting dier-en veehouderij, intensieve veehouderij of veehouderij. Is je belangstelling gewekt? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over vacatures melkveehouderij

Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleidPrivacy Statement