Filters
Zoekcriteria

Vacatures Varkenshouderij

Agrifoodcareer heeft jarenlange ervaring met vacatures in de varkenshouderij. We kennen de varkenssector goed en hebben zicht op de vele banen die deze boeiende sector heeft te bieden. De varkenshouderij is onder te verdelen in zeugenhouderij en in de vleesvarkenshouderij. Daar hebben we passende vacatures binnen de varkenshouderij waarvoor we mensen zoeken.

Internationaal verkoper - Amsterdam

Vacature internationaal verkoper. Als internationaal verkoper adviseer en verkoop je plantenolie, vetten en lecithines aan de diervoederindustrie.
Gepubliceerd: 07-05-2019
Referentie nr:#AGRV01127

Productmanager Varkens - Den Bosch

Vacature productmanager varkens. Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van vochtrijke diervoeders aan onze varkenshouders. Je schakelt met ondernemers en adviseert ze over het...
Gepubliceerd: 30-04-2019
Referentie nr:#AGRV00976

Nutritionist - Nijmegen

Vacature nutritionist. Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor de verkoop van diervoeding richting rundvee- en varkenshouderijen.
Gepubliceerd: 29-10-2018
Referentie nr:#AGRV01102

Nutritionist Varkenshouderij - Wageningen

Vacature nutritionist varkenshouderij. Als nutritionist varkenshouderij ben je dé schakel tussen onderzoek en praktijk en ben je verantwoordelijk voor het nutritionele eisenpakket van het...
Gepubliceerd: 25-02-2016
Referentie nr:#AGRV00875

Aanbod vacatures varkenshouderij

De varkenshouderij bevindt zich in een specifieke markt. De vacatures in deze bijzondere agrarische sector zijn meestal gericht op mensen die een opleiding richting de intensieve veehouderij hebben gevolgd. Of voor mensen die zelf afkomstig zijn uit de varkenshouderij. Om een passende baan te vinden die helemaal aansluit bij jouw wensen, helpt Agrifoodcareer je op weg in de varkenshouderij. Hier vind je de huidige vacatures in de varkenshouderij.

In het verleden hebben we de volgende vacatures ingevuld:

Productmanager varkenshouderij
Nutritionist Varkenshouderij
Specialist Biggenopfok
Productmanager Pigs
Sector Coördinator Varkens

Een carrière in de varkenshouderij

Ons netwerk in de varkenshouderij is groot. Agrifoodcareer heeft contacten met accountantskantoren, mengvoerleveranciers (zoals AgruniekRijnvallei, Kamphuis), leveranciers van natte bijproducten (Bonda, Duynie), leveranciers van premixen en contacten met stalinrichters. Agrifoodcareer wordt ingezet om getalenteerd personeel in de varkenshouderij te vinden. Daarom staat de deur voor professionals met een HAS-opleiding en WUR-opleiding altijd open. Ook mensen met een kaderopleiding en een specialisatie in de intensieve veehouderij of varkenshouderij zijn welkom.

Copyright © 2019 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement