NLEN
Food jobs
Agriculture jobs and jobs Foodindustry

Agrarisch specialist-dupliceren

Let op: Deze vacature is vervuld

Job description

Je dag begint met het bezoeken van een aantal agrarische ondernemers. Tijdens je bezoek analyseer en beoordeel je mogelijke risico’s. Jouw waarneming deel je met de ondernemer. Je maakt afspraken over preventie. Dit om de continuïteit van zijn of haar onderneming te waarborgen. Tussen de bezoeken door heb je contact met een van onze acceptanten bij ons op kantoor. In de middag ga je op weg naar een van onze tussenpersonen. Daar ga je een workshop geven. Na afloop blijf je nog even netwerken. In de auto bel je nog een collega die met je wil sparren over een lastige casus. Je coacht je collega en rijdt met een voldaan gevoel naar huis. Vlak voor het avondeten lees je je nog even bij over de laatste ontwikkelingen in de landbouwsector. Om vervolgens tevreden van je avondmaal te genieten.

Job requirements

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, zoals bijvoorbeeld de HAS
- Je bent bereid tot het volgen van (verzekeringstechnische) opleidingen zoals Wft-Schade zakelijk en Basis Risicomanagement
- Minimaal vijf jaar ervaring en kennis van de landbouwsector
- Een groot netwerk in de landbouwsector, denk hierbij aan klanten en intermediairs
- Kennis van de intensieve veehouderij en agricultuur
- Je werkgebied is Oost Brabant-Noord Limburg. Je bent daar woonachtig of bent bereid naar die regio te verhuizen

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Benefits and Compensations

Een uitdagende baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, vaste eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenvoorzieningen een marktconform salaris. De salarisrange loopt van € 3.243,- tot € 4.514,- (Bruto maandsalaris onder behoud van 36 uur per week excl. eindejaarsuitkering en vakantiegeld). De uiteindelijke inschaling en hoogte zijn afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring. Het menselijk kapitaal is voor Achmea van grote waarde. Dit betekent voor jou als mogelijke nieuwe collega ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een (fulltime) functie voor 36 uur per week. De afdeling is gevestigd in Leiden, maar je werkt volledig vanuit huis. Wij bieden een jaarcontract. Met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast krijg je een leaseauto, die makkelijk over onverharde wegen rijdt.

Company profile

De afdeling bestaat uit 25 specialisten op het gebied van glastuinbouw, landbouw, veehouderij en techniek. Je werkt nauw samen met die collega’s. Waar je altijd mee kan sparren. Je ziet je collega’s ongeveer twee keer per maand. Collega’s leren graag van elkaar. En er is een open en informele cultuur.

Het team is onderdeel van Achmea Agro. Een klein zelfstandig bedrijfsonderdeel binnen Achmea. De collega’s werken vol trots en enthousiasme, zowel in de binnen als buitendienst. Achmea Agro is marktleider binnen de agrarische sector op het gebied van verzekeren. Binnen Achmea Agro hebben we alle technische kennis in huis. En kan je altijd een collega bellen om advies te vragen.

Company culture

Denk jij dat jij de juiste kwaliteiten bezit en resultaat gedreven genoeg bent om bij ons aan de slag te gaan? Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar René Vreeswijk via 06-22108104. Je cv en motivatie kun je mailen naar r.vreeswijk@agrifoodcareer.com.

Een Pre Employment screening en online assessment) zijn vaste onderdelen van de selectie. Bij het online assessment kijken wij ook naar de belangrijkste competenties; klant gedreven, professioneel en ontwikkelgericht

Location

Den Bosch

Contact person

Rene Vreeswijk

Agrarisch specialist-dupliceren
Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapReferencesAlgemene voorwaarden