Filters
Zoekcriteria

Vacancies in the agribusiness and food sector

The best jobs in a sector that is always developing? Agrifoodcareer has listed the most interesting vacancies in the agribusiness and food sector for you. Please take a look at our agricultural or food sector vacancies and apply.

Junior Zeugenspecialist - Almelo

Vacature zeugen specialist. Als zeugenspecialist begeleidt je actief zeugenhouders omwille van bedrijfsvisie en bedrijfsresultaat, regio Gelderland, Overijssel en Drenthe.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#AGRV01373

Medewerker binnendienst - Utrecht

Vacature medewerker binnendienst als jij je eerste stappen wil zetten binnen het klantencontact en de sales. Als medewerker binnendienst, kan dat. Voor een enthousiast gedreven medewerker die wil...
Gepubliceerd: 02-04-2024
Referentie nr:#AGRV01372

Operationeel manager - utrecht

Je bent een nuchtere aanpakker, steekt graag de handen uit de mouwen en gaat kordaat te werk. Daarnaast heb je het in de vingers om met weinig woorden de interne organisatie naar jouw hand te...
Gepubliceerd: 07-03-2024
Referentie nr:#AGRV01371

Strategisch inkoopmanager grondstoffen valorisatie - Zaltbommel

Vacature strategisch inkoopmanager grondstoffen valorisatie. Als strategisch inkoopmanager grondstoffen valorisatie ben je verantwoordelijk voor het inkoopresultaat van de enkelvoudige...
Gepubliceerd: 26-02-2024
Referentie nr:#AGRV01370

Commercieel Rundvee Specialist - Ede

Vacature Commercieel Rundvee Specialist. Als Commercieel Rundvee Specialist ben je dé gesprekspartner voor de ondernemers in de melkveehouderij.
Gepubliceerd: 22-01-2024
Referentie nr:#AGRV01369

Productieleider - Bunschoten

Vacature productieleider. Als productieleider heb jij Iedere dag alle orders op tijd de deur uit: het is een spel én jij gaat alleen voor de winst.
Gepubliceerd: 09-01-2024
Referentie nr:#AGRV01367

Qa medewerker - Amersfoort

Vacature Qa medewerker. Als QA medewerker maak je deel uit van de afdeling kwaliteit en rapporteer je aan de QA Manager.
Gepubliceerd: 28-11-2023
Referentie nr:#AGRV01364

Adviseur Wet- en Regelgeving - Rotterdam

Vacature Adviseur Wet- en Regelgeving.  Als Adviseur Wet- en Regelgeving adviseer je specifiek over kansen in Agrarisch Nederland.
Gepubliceerd: 20-10-2023
Referentie nr:#AGRV01360

Agrarisch adviseur - Bunnik

Vacature agrarisch adviseur. Wil je verder ontwikkelen in het advies geven aan agrariërs? Nadenken over bedrijfsontwikkelingszaken waarmee de agrarische sector mee te maken heeft? Reageer...
Gepubliceerd: 30-08-2023
Referentie nr:#AGRV01347

Projectleider - Alphen a.d. Rijn

Vacature projectleider. Als projectleider vindt je het leuk om een project van begin tot het einde zelf te regelen en er trots op te zijn als het project positief en naar de wensen van de...
Gepubliceerd: 24-11-2020
Referentie nr:#AGRV01208

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2024 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement