Filters
Zoekcriteria

Vacancies in the agribusiness and food sector

The best jobs in a sector that is always developing? Agrifoodcareer has listed the most interesting vacancies in the agribusiness and food sector for you. Please take a look at our agricultural or food sector vacancies and apply.

Kwaliteitsmedewerker (administratief) - Rijswijk

Vacature kwaliteitsmedewerker (administratief). Werken bij een internationaal opererend bedrijf, als importeur uit derde landen de eerste verantwoordelijke in de keten in Europa! De diverse...
Gepubliceerd: 15-05-2024
Referentie nr:#AGRV01380

Management Trainee - Ypenburg

Job offer amnagement trainee. As a management trainee for a growing organization, we are searching for a highly motivated individual interested in developing their knowledge in sales,...
Gepubliceerd: 15-05-2024
Referentie nr:#AGRV01379

Junior accountmanager - Den Bosch

Vacature accountmanager Duitsland. Als accountmanager Duitsland: Jij bent niet bang om grote deals af te sluiten en voelt je thuis in een no nonsens organisatie. Wanneer je vrijheid en...
Gepubliceerd: 15-05-2024
Referentie nr:#AGRV01378

Commodity Trader - Den Bosch

Vacature commodity trader. Heb jij de ambitie om internationaal zaken te doen als commodity trader en ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Gepubliceerd: 08-05-2024
Referentie nr:#AGRV01377

Regulatory Affairs Officer - Eindhoven

Job offer Regulatory Affairs Officer. Are you a fresh starter, and ready for the next step within the Animal Feed additives? Then there is an exciting job opportunity Regulatory Affairs Officer.
Gepubliceerd: 07-05-2024
Referentie nr:#AGRV01376

Medewerker Bedrijfsontwikkeling (agro) - Deurne

Vacature medewerker RO/vergunningen Agarisch. In deze functie biedt je ondersteuning aan werkzaamheden op het gebied van ruimtelijke rrdening en vergunningen.
Gepubliceerd: 26-04-2024
Referentie nr:#AGRV01375

Junior Zeugenspecialist - Enschede

Vacature zeugen specialist. Als zeugenspecialist begeleidt je actief zeugenhouders omwille van bedrijfsvisie en bedrijfsresultaat, regio Gelderland, Overijssel en Drenthe.
Gepubliceerd: 17-04-2024
Referentie nr:#AGRV01373

Medewerker binnendienst - Utrecht

Vacature medewerker binnendienst als jij je eerste stappen wil zetten binnen het klantencontact en de sales. Als medewerker binnendienst, kan dat. Voor een enthousiast gedreven medewerker die wil...
Gepubliceerd: 02-04-2024
Referentie nr:#AGRV01372

Productieleider - Bunschoten

Vacature productieleider. Als productieleider heb jij Iedere dag alle orders op tijd de deur uit: het is een spel én jij gaat alleen voor de winst.
Gepubliceerd: 09-01-2024
Referentie nr:#AGRV01367

Agrarisch adviseur - Bunnik

Vacature agrarisch adviseur. Wil je verder ontwikkelen in het advies geven aan agrariërs? Nadenken over bedrijfsontwikkelingszaken waarmee de agrarische sector mee te maken heeft? Reageer...
Gepubliceerd: 30-08-2023
Referentie nr:#AGRV01347

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2024 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement