Login
Close
Login

Medewerker kwaliteitsdienst (tijdelijk)

Other details
Match criteria
Functional role
  • Quality
Let op: Deze vacature is vervuld

Functie omschrijving

Als medewerker kwaliteit draag je bij aan:

  • Het onderhouden van de kwaliteitszorgsystemen
  • Begeleiden van audits
  • Ondersteuning van de collega’s van de afdeling met de diverse werkzaamheden
  • Klachten afhandeling
  • Deelname aan projectteams mbt kwaliteitzorg

Functie eisen

Als medewerker kwaliteit beschik je over:

  • HBO voedingsmiddelentechnologie, of een MAS (levensmiddelen) achtergrond
  • Enige ervaring via stage of werkervaring als Qa medewerker of in de kwaliteitsdienst van de foodindustrie
  • Ervaring met TPM heeft een pré

Competenties:
Zelfstandig kunnen werken en het durven dragen van verantwoordelijkheid en het nemen van initiatief, is van groot belang om goed te kunnen functioneren. Flexibiliteit en jouw communicatieve vaardigheden zijn van belang voor deze job.

Arbeidsvoorwaarden

Als medewerker kwaliteitsdienst kom je terecht in een enthousiast team van vier mensen. Je kunt zelfstandig werken en er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden en trainingen die Aviko biedt. De functie is in eerste instantie voor 3-4 maanden met mogelijk een vooruitzicht op een langdurig contract.

Bedrijfsprofiel

Aviko B.V. is een toonaangevende producent van aardappelproducten met diverse productie locaties in binnen- en buitenland. Ons assortiment, bestaande uit tientallen gekoelde en diepgevroren aardappelproducten, wordt door miljoenen fijnproevers gewaardeerd. Met zowel verse als diepvriesproducten bewerkt Aviko het supermarkt-horeca- , quick service en het institutionele kanaal. Zo'n 75 % van het assortiment is daarbij bestemd voor de export. Wij hebben dan ook een sterke marktpositie in vele landen kunnen opbouwen. Moderne en milieubewuste productietechnieken en de zorg voor een constant hoge kwaliteit staan aan de basis van ons succes. Mede dankzij de inzet en de vakbekwaamheid van onze 1750 medewerk(st)ers, waarvan er zo'n 500 werkzaam zijn in onze hoofdvestiging te Steenderen (bij Zutphen), kenmerkt Aviko zich door ambachtelijkheid met de kracht, de slagvaardigheid en het professioneel ondernemerschap van een groot concern. Voor een van onze locaties op Cuijk zoekt Agrifoodcareer via Rene Vreeswijk naar een medewerker kwaliteitsdienst.

Location

Cuijk

Contact person

Rene Vreeswijk

More information
Rene Vreeswijk
Cell phone: 06 2210 8104
Open Application
Copyright © 2019 Agrifoodcareer   |  Sitemap