Login
Close
Login

Medewerker RO/vergunningen Agrarisch

Other details
Match criteria
Functional role
  • Marketing/Sales
Educational level
  • Bachelor
  • ,
  • Master
Desired hours
  • Fulltime

Job description

Voor een opdrachtgever uit Zuid Nederland zijn wij op zoek naar een medewerker op het gebied van ruimtelijke ordening en vergunningen. In deze functie biedt je ondersteuning aan werkzaamheden op het gebied van ruimtelijke ordening en vergunningen. Denk aan het behandelen van afwijkingsprocedures bestemmingsplan, het toetsen van ruimtelijke ordeningsaspecten en het verzorgen van correspondentie. Als medewerker RO/vergunningen ben je gestructureerd en ben je iemand die structuur kan aanbrengen in een stapel werk. Je bent ook iemand die deze zaken geordend oplost om samen met je team voor het beste resultaat te gaan. De medewerker RO/vergunningen die wij zoeken heeft ambitie om zich de kennis eigen te maken van de geldende wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening voor agrarische bedrijven.

Job requirements

Als medewerker RO/vergunningen beschik je over:

  • HBO/WO
  • Interesse in de ruimtelijke ordening en vergunningaanvragen
  • Een sterke affiniteit met agrarische sector


Hiernaast zijn we op zoek naar iemand die een klantgerichte instelling heeft, goed kan samenwerken en een flexibele instelling heeft. Je kan denkt in oplossingen, hebt adviesvaardigheden en kan goed communiceren zowel mondeling als schriftelijk.

Benefits and Compensations

Een dienstverband bij onze opdrachtgever is voor minimaal een jaar met mogelijkheden van contractverlengingen. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever en alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer.

Location

Wanroij

Publication date

08.10.2021

Contact person

Rene Vreeswijk

Our roots

Agrifoodcareer connects. We connect people to organisations, and vice versa, always with the aim of initiating a successful and sustainable cooperation between both parties. Our keyword: helping. We help companies by finding the right person for the right position and helping people in their search for new challenges. This type of interaction requires insight into developments within the agricultural and food sector, and people skills. As it happens, that is precisely where our strength lies.

Mediation is in our blood, or rather: in our roots. We are honest with both the candidate and the organisation. Agrifoodcareer was founded in 2006 by René Vreeswijk who, having worked in the agribusiness and the food industry, has plenty of experience in the field. He is ideally suited to the task, as it is much easier to talk to someone who understands what you as a candidate are talking about.

WhatsApp

More information or do you have a question and would like to contact us directly? Send an app!

Send a WhatsApp

Free job application training

Need more tips & tricks to apply for a job? Follow our free job application training and find your dream job!

Sign up

Sign up for our newsletter

Subscribe to Newsletters
Enter your e-mail address below to subscribe to mailing lists.
Copyright © 2022 Agrifoodcareer   |  Sitemap