Login
Close
Login

Qa manager

Other details
Match criteria
Functional role
 • Quality
Educational level
 • Bachelor
 • ,
 • Master
Desired hours
 • Fulltime

Job description

Wil jij deel uitmaken van een innovatief bedrijf dat direct bijdraagt aan een duurzame circulaire toekomst? Kwaliteit als een belangrijk speerpunt doorvlechten in de totale organisatie. En zelf jouw eigen team hiertoe opleiden? Lees dan snel verder

Wat ga je doen als Qa Manager?
Breng je operationeel de productielocaties (Benelux - Duitsland) naar een hoger kwaliteitsniveau. Je zet programma's op voor continue kwaliteitsverbetering om daarmee de cultuur, uitvoering en de borging van kwaliteit te verbeteren. Daarvoor geef je de medewerkers vakgerichte ondersteuning en training. Het werken met verschillende operationele afdelingen (zoals: productie, logistiek, sales) op verschillende locaties zorgt voor inleving en dynamiek. Ook ben je het aanspreekpunt als het gaat over: certificerende organisaties, kwaliteitsinspecteurs en begeleidt je audits voor klanten/leveranciers/overheden. Andere taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Leiden van kwaliteitsgerichte KPI's gericht op verbeteringen
 • In opdracht laten uitvoeren van metingen in het kader van kwaliteit en voedselveiligheid.
 • Analyseren van kwaliteitsmetingen en het ondernemen van actie
 • Focus op kwaliteitsverbetering door effectief leiderschap
 • Naleving van gezondheids-veiligheidsrichtlijnen en wet-en regelgeving


Als Qa manager bouw je een kwaliteitsteam om je heen en rapporteer je aan de CMMO.

Job requirements

Je hebt een inspirerende mens- en taakgerichte stijl van leidinggeven. Je staat dicht op de operatie en bent in staat te schakelen naar tactisch en strategisch niveau. Aangevuld met:

 • 5 jaar ervaring op (kwaliteit)managementniveau binnen de food of feedproductie
 • een afgeronde hbo/wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van diervoeding
 • empathie richting veeleisende stakeholders en weet om te gaan met veel dynamiek.
 • uitstekende beheersing van de Nederlands en Engelse taal en bij voorkeur Duits

De vier locaties van Feedvalid zullen afhankelijk van de aard en noodzaak gemiddeld 2x per maand worden bezocht.

Benefits and Compensations

Een uitdagende, dynamische omgeving waar volop ruimte is voor jouw eigen inbreng. Wij bieden jou een dienstverband voor minimaal 32 uur per week met als standplaats Poederooijen.
 • Je ontvangt een interessant arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je opleiding en werkervaring.
 • Een pensioenregeling die volledig door Feedvalid wordt betaald
 • Reiskostenvergoeding of leaseauto
 • Mogelijkheden van hybride werken 60-40

Company profile

FeedValid is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige gevaloriseerde diervoedergrondstoffen op de Noordwest-Europese markt. FeedValid is onderdeel van Brokking Holding, een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in de productie van en handel in agrarische grondstoffen. Op vier verschillende productielocaties verwerken we zowel grondstoffen uit de levensmiddelenindustrie, met name de bakkerij en zoetwarensector, als granen en eiwitrijke grondstoffen. Hierbij is het toevoegen van waarde aan Ingrediënten voor de diervoederindustrie - "valorisatie" – dat is de kracht van FeedValid.
Daarnaast biedt men hun leveranciers uit de voedingsindustrie een breed scala aan oplossingen voor hygiënische en efficiënte inzameling en opslag, het transport en de registratie van de interne misproducties. De organisatie heeft eigen productielocaties in: Poederoijen, Nieuwdorp, Hamm en Weesel (Duitsland) en een aantal op- en overslagplaatsen en loonproducties in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Bedrijfsfilmpje Feedvalid

Location

Poederooijen

Publication date

24.04.2023

Contact person

Rene Vreeswijk

Our roots

Agrifoodcareer connects. We connect people to organisations, and vice versa, always with the aim of initiating a successful and sustainable cooperation between both parties. Our keyword: helping. We help companies by finding the right person for the right position and helping people in their search for new challenges. This type of interaction requires insight into developments within the agricultural and food sector, and people skills. As it happens, that is precisely where our strength lies.

Mediation is in our blood, or rather: in our roots. We are honest with both the candidate and the organisation. Agrifoodcareer was founded in 2006 by René Vreeswijk who, having worked in the agribusiness and the food industry, has plenty of experience in the field. He is ideally suited to the task, as it is much easier to talk to someone who understands what you as a candidate are talking about.

WhatsApp

More information or do you have a question and would like to contact us directly? Send an app!

Send a WhatsApp

Free job application training

Need more tips & tricks to apply for a job? Follow our free job application training and find your dream job!

Sign up

Sign up for our newsletter

Subscribe to Newsletters
Enter your e-mail address below to subscribe to mailing lists.
Copyright © 2023 Agrifoodcareer   |  Sitemap