Login
Close
Login

Rundvee Vertegenwoordiger

Other details
Match criteria
Functional role
  • Marketing/Sales
Educational level
  • Bachelor
  • ,
  • Master
Desired hours
  • Fulltime

Vacature junior rundvee vertegenwoordiger - Functie omschrijving

Als junior rundvee vertegenwoordiger ontwikkel je binnen het bedrijf tot een ervaren voorlichter in de Rundveehouderij. Uiteindelijk zul je rundveehouders in het gebied Zuid-Holland/Utrecht gaan begeleiden op commercieel en technisch vlak. Je bent als junior rundveevertegenwoordiger op de hoogte van de regionale zaken in de rundveehouderij en vindt het uitdagend om je klanten en prospects te adviseren op het gebied van rundveevoeding en technische bedrijfsvoering en ontwikkeling.

Vacature junior rundvee vertegenwoordiger - Functie eisen

Als junior rundvee vertegenwoordiger beschik je over:

  • HAS rundveehouderij, of WUR animal science, ruminant of zootechniek
  • Communicatieve vaardigheid en gevoel voor commercie
  • Pro-actief en leergierige houding
  • Een rijbewijs


Vacature junior rundvee vertegenwoordiger - Arbeidsvoorwaarden

De salariering voor de junior rundvee vertegenwoordiger wordt ingeschaald volgens de CAO graanbewerkingsbedriijf. Daarnaast biedt men een goede begeleiding en een collegiaal team dat klaar staat om je goed op weg te helpen.

Vacature junior rundvee vertegenwoordiger - Bedrijfsprofiel

Van der Bijl is een bedrijf met een rijke historie met een productielocatie in de Randstad. Stapsgewijs heeft men de productielocatie vergroot om hun klanten in de toekomst te kunnen blijven bedienen. De werkzaamheden zijn er op gericht om een optimaal resultaat te bereiken bij hun klanten door het geven van deskundig advies en goede begeleiding. Van der Bijl beschikt over een breed assortiment hoogwaardige mengvoeders voor rundvee, varkens, paarden, schapen en pluimvee. Ook zijn zij in staat om allerlei mengvoeders op maat te produceren en te leveren voor elke bedrijfsspecifieke situatie. Ter versterking van de buitendienst, werft Agrifoodcareer een rundveevertegenwoordiger.

Vacature senior rundvee vertegenwoordiger- Bedrijfscultuur

Van der Bijl, staat bekend als een zeer betrouwbaar en loyaal mengvoederbedrijf naar zowel klanten als eigen medewerkers. Het bedrijf is in omgang niet groot, waardoor er met elkaar prettig en ondersteunend wordt gewerkt. Agrifoodcareer werft via René Vreeswijk voor een junior rundveevertegenwoordiger voor de kustprovincies en Midden Nederland.

Location

Leiden

Publication date

14.06.2023

Contact person

Rene Vreeswijk

Our roots

Agrifoodcareer connects. We connect people to organisations, and vice versa, always with the aim of initiating a successful and sustainable cooperation between both parties. Our keyword: helping. We help companies by finding the right person for the right position and helping people in their search for new challenges. This type of interaction requires insight into developments within the agricultural and food sector, and people skills. As it happens, that is precisely where our strength lies.

Mediation is in our blood, or rather: in our roots. We are honest with both the candidate and the organisation. Agrifoodcareer was founded in 2006 by René Vreeswijk who, having worked in the agribusiness and the food industry, has plenty of experience in the field. He is ideally suited to the task, as it is much easier to talk to someone who understands what you as a candidate are talking about.

WhatsApp

More information or do you have a question and would like to contact us directly? Send an app!

Send a WhatsApp

Free job application training

Need more tips & tricks to apply for a job? Follow our free job application training and find your dream job!

Sign up

Sign up for our newsletter

Subscribe to Newsletters
Enter your e-mail address below to subscribe to mailing lists.
Copyright © 2024 Agrifoodcareer   |  Sitemap