Filters
Zoekcriteria

Zoekresultaten

Medewerker RO/vergunningen Agrarisch - Wanroij

Vacature medewerker RO/vergunningen Agarisch. In deze functie biedt je ondersteuning aan werkzaamheden op het gebied van ruimtelijke rrdening en vergunningen.
Gepubliceerd: 08-10-2021
Referentie nr:#AGRV01268

Hoofd Productontwikkeling - Hellevoetsluis

Vacature Hoofd Productontwikkelling. Als gevolg van deze groei zijn wij op zoek naar een nuchter no nonsens productontwikkelaar met management skills
Gepubliceerd: 28-09-2021
Referentie nr:#AGRV01266

Medewerker Qc (groente en fruit) - Noordwijk

Vacature medewerker Qc. Als medewerker Qc ben je verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van binnenkomende producten.
Gepubliceerd: 20-09-2021
Referentie nr:#AGRV01265

Medewerker Qc - Dronten

Voor onze klant in Dronten zijn we op zoek naar een gemotiveerde Medewerker Quality Control die operationeel de kwaliteit van al onze producten waarborgt. Het is een functie in dagdienst, maar het...
Gepubliceerd: 20-09-2021
Referentie nr:#AGRV01264

Diervoederspecialist Varkens - Wanroy

Vacature vertegenwoordiger varkenshouderij. In de functie van Diervoederspecialist Varkens ben je een enthousiaste gesprekspartner voor de varkenshouder. 
Gepubliceerd: 15-09-2021
Referentie nr:#AGRV01262

Qa officer - Bergen op Zoom

Vacature Qa officer,  Als Qa officer draag je zorg voor de bewaking, borging en uitvoering van de kwaliteitsstrategie.
Gepubliceerd: 06-09-2021
Referentie nr:#AGRV01261

Jr. Adviseur Wet- en Regelgeving - Nijmegen

Vacature Adviseur Wet- en Regelgeving.  Als Adviseur Wet- en Regelgeving adviseer je specifiek over ontwikkelingen in het buitengebied in de regio's: Gelderland-Overijssel - Oost Brabant.
Gepubliceerd: 31-08-2021
Referentie nr:#AGRV01260

Binnendienst medewerker - Oss

Vacature binnendienst medewerker. Als Medewerker Verkoop Binnendienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze buitendienst, nutritie, kwaliteitszorg en administratie.
Gepubliceerd: 31-08-2021
Referentie nr:#AGRV01259

Productontwikkelaar - Raamsdonkveer

Vacature productontwikkelaar. Om ervoor te zorgen dat de producten mee ontwikkelen met de nieuwe trends zijn wij op zoek naar een productontwikkelaar. Op deze manier kan met de consument...
Gepubliceerd: 16-08-2021
Referentie nr:#AGRV01258

Auditor GMP -

Vacature auditor GMP. Als auditor GMP is het toetsen van organisaties tegen actuele voedselveiligheidsnormen en het schriftelijk rapporteren van deze bevindingen het voornaamste doel van de...
Gepubliceerd: 19-05-2021
Referentie nr:#AGRV01247

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2021 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement