Filters
Zoekcriteria

Vacatures in de foodsector

In 2050 zal de wereldpopulatie uit meer dan 9 miljard mensen bestaan. Allemaal monden die gevoed moeten worden. Een flinke uitdaging, zeker als je bedenkt dat het moet gebeuren met de helft van alle middelen: de beschikbare grond en onze natuurlijke bronnen raken namelijk uitgeput. Veel vacatures in de foodsector zijn er op gericht nieuwe bronnen aan te spreken, bijvoorbeeld via insectenteelt of de productie van kweekvlees. Agrifoodcareer staat middenin deze ontwikkelingen. Kweekvijvers waar innovatie voorop staat. We ontvangen zo’n 50 vacatures van bedrijven en organisaties die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Ook de foodindustrie rekent op onze diensten. Staat er nog geen uitdagende baan voor jou tussen? Schrijf je dan in door middel van een open sollicitatie.

Qa officer - Rijswijk

Vacature Qa officer. In de rol als Qa officer ondersteun je de Qa manager en de afdeling sales. 
Gepubliceerd: 30-04-2019
Referentie nr:#AGRV01126

Qa manager - Uden

Vacature Qa Manager. Heb je internationale ambitie in de kwaliteit? Dan is de functie Qa manager voor jou de nieuwe uitdaging.
Gepubliceerd: 30-04-2019
Referentie nr:#AGRV01110

Kwaliteitsdienstmedewerker - Rotterdam

Vacature kwaliteitsdienstmedewerker. Als kwaliteitsdienstmedewerker draag je zorg voor de dagelijkse controles en zorg je voor de actualisatie van de kwaliteitsdocumentatie en gegevensverwerking.
Gepubliceerd: 24-04-2019
Referentie nr:#AGRV01107

Medewerker kwaliteitsdienst - Den Haag

Vacature medewerker kwaliteit. Als medewerker kwaliteit werk je nauw samen met collega's van sales en logistiek.
Gepubliceerd: 24-04-2019
Referentie nr:#AGRV01116

Medewerker specificatiebeheer - Gouda

Vacature Medewerker specificatiebeheer. Voor de afdeling kwaliteit inventariseer je grondstofspecificaties, inkoopspecificaties en onderhoud je contacten intern-en extern.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AGRV01113

Qa medewerker - Regio Tilburg

Vacature Qa medewerker. Als Qa medewerker ben je een zelfstandige allrounder die de kwaliteit handhaaft, bewaakt en borgt binnen het bedrijf.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AGRV01112

Wat doe je in de foodindustrie?

Agrifoodcareer specialiseert zich binnen de voedingsmiddelenindustrie op gebieden als kwaliteit, research & development, procestechnologie en management. De kwaliteit van voedingsmiddelen speelt een steeds belangrijkere rol. Dat zien we terug in het aantal vacatures in de foodindustrie. Als QA-medewerker ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de veiligheid en de tracking & tracing van producten. Allemaal om veiliger en gezonder voedsel te produceren. We zien veel vacatures in de voedingsmiddelenindustrie waarin een QA-medewerker of QA-manager wordt gezocht. Ook een auditor of arbomanager passeren regelmatig de revue. Kwaliteit is een ‘license to produce’ voor bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Starters en professionals kunnen hieraan werken, zowel in Nederland als internationaal.

Wat verdien je als QA-medewerker of QA-manager?

Afhankelijk van je leeftijd, ervaring en opleiding verdien je een mooi salaris als QA-medewerkers of QA-manager. Ben je bijvoorbeeld een hbo’er met een bachelor degree, dan kom je thuis met een salaris tussen de € 2.300 en € 2.700 bruto per maand. Een startende wo’er met een master degree verdient maandelijks ongeveer € 2.400 tot € 2.900 bruto. Als je goed werk levert, ga je er per jaar zo’n € 100 tot € 150 op vooruit. Promoveer je of lever je een uitzonderlijke prestatie? Dan verdien je als QA-medewerker of QA-manager natuurlijk iets extra.

Waar werk je als QA-medewerker of QA-manager?

In elke sector vind je bedrijven die QA-medewerkers of QA-managers zoeken. Agrifoodcareer richt zich vooral op de foodindustrie. Het werk van een kwaliteitsmedewerker binnen de voedingsmiddelenindustrie is erg gevarieerd. Veel diversiteit aan grondstoffen, werken met halffabricaten of een volledig eindproduct: het kan allemaal via Agrifoodcareer. Groei door tot QA-specialist of QA-consultant en werk landelijk of internationaal bij de mooiste organisaties in de voedingsmiddelenindustrie.

Copyright © 2019 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement