Filters
Zoekcriteria

Vacatures in de foodsector

In 2050 zal de wereldpopulatie uit meer dan 9 miljard mensen bestaan. Allemaal monden die gevoed moeten worden. Een flinke uitdaging, zeker als je bedenkt dat het moet gebeuren met de helft van alle middelen: de beschikbare grond en onze natuurlijke bronnen raken namelijk uitgeput. Veel vacatures in de foodsector zijn er op gericht nieuwe bronnen aan te spreken, bijvoorbeeld via insectenteelt of de productie van kweekvlees. Agrifoodcareer staat middenin deze ontwikkelingen. Kweekvijvers waar innovatie voorop staat. We ontvangen zo’n 50 vacatures van bedrijven en organisaties die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Ook de foodindustrie rekent op onze diensten. Staat er nog geen uitdagende baan voor jou tussen? Schrijf je dan in door middel van een open sollicitatie.

Kwaliteitsmedewerker (administratief) - Rijswijk

Vacature kwaliteitsmedewerker (administratief). Werken bij een internationaal opererend bedrijf, als importeur uit derde landen de eerste verantwoordelijke in de keten in Europa! De diverse...
Gepubliceerd: 15-05-2024
Referentie nr:#AGRV01380

Regulatory Affairs Officer - Eindhoven

Job offer Regulatory Affairs Officer. Are you a fresh starter, and ready for the next step within the Animal Feed additives? Then there is an exciting job opportunity Regulatory Affairs Officer.
Gepubliceerd: 07-05-2024
Referentie nr:#AGRV01376

Qa medewerker - Zoetermeer

Vacature Qa medewerker.  Als medewerker kwaliteitsdienst heb je een gevarieerde functie zoals: het behandelen van binnenkomende klantvragen over kwaliteit of vragen over het product.
Gepubliceerd: 22-04-2024
Referentie nr:#AGRV01374

Productieleider - Bunschoten

Vacature productieleider. Als productieleider heb jij Iedere dag alle orders op tijd de deur uit: het is een spel én jij gaat alleen voor de winst.
Gepubliceerd: 09-01-2024
Referentie nr:#AGRV01367

Qa medewerker - Amersfoort

Vacature Qa medewerker. Als QA medewerker maak je deel uit van de afdeling kwaliteit en rapporteer je aan de QA Manager.
Gepubliceerd: 28-11-2023
Referentie nr:#AGRV01364

Qa manager - Poederooijen

Vacature Qa manager.  Wil jij deel uitmaken van een innovatief bedrijf dat direct bijdraagt aan een duurzame circulaire toekomst? Kwaliteit als een belangrijk speerpunt doorvlechten in de...
Gepubliceerd: 24-04-2023
Referentie nr:#AGRV01335

Wat doe je in de foodindustrie?

Agrifoodcareer specialiseert zich binnen de voedingsmiddelenindustrie op gebieden als kwaliteit, research & development, procestechnologie en management. De kwaliteit van voedingsmiddelen speelt een steeds belangrijkere rol. Dat zien we terug in het aantal vacatures in de foodindustrie. Als QA-medewerker ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de veiligheid en de tracking & tracing van producten. Allemaal om veiliger en gezonder voedsel te produceren. We zien veel vacatures in de voedingsmiddelenindustrie waarin een QA-medewerker of QA-manager wordt gezocht. Ook een auditor of arbomanager passeren regelmatig de revue. Kwaliteit is een ‘license to produce’ voor bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Starters en professionals kunnen hieraan werken, zowel in Nederland als internationaal.

Wat verdien je als QA-medewerker of QA-manager?

Afhankelijk van je leeftijd, ervaring en opleiding verdien je een mooi salaris als QA-medewerkers of QA-manager. Ben je bijvoorbeeld een hbo’er met een bachelor degree, dan kom je thuis met een salaris tussen de € 2.300 en € 2.700 bruto per maand. Een startende wo’er met een master degree verdient maandelijks ongeveer € 2.400 tot € 2.900 bruto. Als je goed werk levert, ga je er per jaar zo’n € 100 tot € 150 op vooruit. Promoveer je of lever je een uitzonderlijke prestatie? Dan verdien je als QA-medewerker of QA-manager natuurlijk iets extra.

Waar werk je als QA-medewerker of QA-manager?

In elke sector vind je bedrijven die QA-medewerkers of QA-managers zoeken. Agrifoodcareer richt zich vooral op de foodindustrie. Het werk van een kwaliteitsmedewerker binnen de voedingsmiddelenindustrie is erg gevarieerd. Veel diversiteit aan grondstoffen, werken met halffabricaten of een volledig eindproduct: het kan allemaal via Agrifoodcareer. Groei door tot QA-specialist of QA-consultant en werk landelijk of internationaal bij de mooiste organisaties in de voedingsmiddelenindustrie.

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2024 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement