Filters
Zoekcriteria

Vacatures QA

Specialist in het bemiddelen van vacatures in de foodindustrie. Dat is Agrifoodcareer. Voor nationale en internationale klanten werven we voor diverse spelers binnen de food vacatures. Van mkb’ers tot multinationals. Binnen de voedingsmiddelenbranche richten we ons op verschillende segmenten, zoals AGF, brood, dranken, grondstoffen, vlees, zoetwaren, zuivel en bedrijven in de feedindustrie. Hoewel de meeste vacatures online, werven we ook onder de radar voor organisaties die niet nadrukkelijk genoemd willen worden.

Qa medewerker / Aankomend Qa manager - Amersfoort

Vacature Qa medewerker. Als QA medewerker maak je deel uit van de afdeling kwaliteit en rapporteer je aan de QA Manager.
Gepubliceerd: 28-11-2023
Referentie nr:#AGRV01364

Technical Executive Food - Den Haag

Job offer Technical Executive Food. The Technical Executive Food person has the responsibility to complete allocated work and projects relating to food safety and compositional compliance...
Gepubliceerd: 17-10-2023
Referentie nr:#AGRV01359

Voedingsmiddelentechnoloog - Oosterhout

Voedingsmiddelentechnoloog. Wil je als voedingmiddelentechnoloog zichtbaar waarde en kennis toevoegen? Ben jij gedreven en is kwaliteit en voeding jouw wereld? Onderneem dan samen met Ladessa...
Gepubliceerd: 16-10-2023
Referentie nr:#AGRV01358

Kwaliteitsfuncties in de regio

Op de vacaturepagina van Agrifoodcareer vind je regelmatig vacatures die met voedselkwaliteit te maken hebben. Deze vacatures zijn door heel Nederland, maar meestal in Noord- en Zuid-Holland, Friesland, Drenthe, Noord-Brabant en Utrecht. Vacatures in de foodindustrie zoals:

QA met doorgroei
Hoofd Quality Sustainabillity
QA trainee
Innovatiemanager
SHE Officer
KAM manager

QA manager, jouw baan?

Jij hebt kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel staan en doet niets liever dan je bezighouden met de kwaliteit van voedsel. Daarom ben jij een geboren QA manager die met jouw ervaring het verschil wil maken in de voedingsmiddelenindustrie. En bovendien een gedroomde kandidaat voor veel opdrachtgevers. Met een opleiding aan de Hogeschool InHolland of een opleiding in bijvoorbeeld Voedingsmiddelentechnologie, Life Science, Productkunde of Consumptieve Technieken heb jij de basis gelegd. Daarna heb je deze kennis uitgebouwd naar de praktijk als QA manager of QA medewerker. Onze klanten zijn niet de minsten: denk aan een Refresxo, Iziko en Aviko. Kijk dus snel of er bij onze vacatures food iets voor je bij zit.

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2023 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement