Filters
Zoekcriteria

Vacatures QA

Specialist in het bemiddelen van vacatures in de foodindustrie. Dat is Agrifoodcareer. Voor nationale en internationale klanten werven we voor diverse spelers binnen de food vacatures. Van mkb’ers tot multinationals. Binnen de voedingsmiddelenbranche richten we ons op verschillende segmenten, zoals AGF, brood, dranken, grondstoffen, vlees, zoetwaren, zuivel en bedrijven in de feedindustrie. Hoewel de meeste vacatures online, werven we ook onder de radar voor organisaties die niet nadrukkelijk genoemd willen worden.

Levensmiddelentechnoloog - Den Haag

Vacature levensmiddelentechnoloog.  Als levensmiddelentechnoloog zorg je o.a voor: een goede etikettering en controleer en interpreteer je productspecificaties.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#AGRV01143

Qa officer - Regio Den Haag

Vacature Qa officer. In de rol als Qa officer ondersteun je de Qa manager en de afdeling sales. 
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#AGRV01142

Kwaliteitsmedewerker / Productontwikkelaar - Brielle

Vacature kwaliteitsdienstmedewerker / productontwikkelaar. . Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten dagelijks tip-top in orde is zoeken wij naar een kwaliteitsdienstmedewerker die...
Gepubliceerd: 26-08-2019
Referentie nr:#AGRV01140

Qa manager - Uden

Vacature Qa Manager. Heb je internationale ambitie in de kwaliteit? Dan is de functie Qa manager voor jou de nieuwe uitdaging.
Gepubliceerd: 30-04-2019
Referentie nr:#AGRV01110

Medewerker kwaliteitsdienst - Den Haag

Vacature medewerker kwaliteit. Als medewerker kwaliteit werk je nauw samen met collega's van sales en logistiek.
Gepubliceerd: 24-04-2019
Referentie nr:#AGRV01116

Medewerker specificatiebeheer - Gouda

Vacature Medewerker specificatiebeheer. Voor de afdeling kwaliteit inventariseer je grondstofspecificaties, inkoopspecificaties en onderhoud je contacten intern-en extern.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AGRV01113

Qa medewerker - Regio Tilburg

Vacature Qa medewerker. Als Qa medewerker ben je een zelfstandige allrounder die de kwaliteit handhaaft, bewaakt en borgt binnen het bedrijf.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#AGRV01112

Kwaliteitsfuncties in de regio

Op de vacaturepagina van Agrifoodcareer vind je regelmatig vacatures die met voedselkwaliteit te maken hebben. Deze vacatures zijn door heel Nederland, maar meestal in Noord- en Zuid-Holland, Friesland, Drenthe, Noord-Brabant en Utrecht. Vacatures in de foodindustrie zoals:

QA met doorgroei
Hoofd Quality Sustainabillity
QA trainee
Innovatiemanager
SHE Officer
KAM manager

QA manager, jouw baan?

Jij hebt kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel staan en doet niets liever dan je bezighouden met de kwaliteit van voedsel. Daarom ben jij een geboren QA manager die met jouw ervaring het verschil wil maken in de voedingsmiddelenindustrie. En bovendien een gedroomde kandidaat voor veel opdrachtgevers. Met een opleiding aan de Hogeschool InHolland of een opleiding in bijvoorbeeld Voedingsmiddelentechnologie, Life Science, Productkunde of Consumptieve Technieken heb jij de basis gelegd. Daarna heb je deze kennis uitgebouwd naar de praktijk als QA manager of QA medewerker. Onze klanten zijn niet de minsten: denk aan een Refresxo, Iziko en Aviko. Kijk dus snel of er bij onze vacatures food iets voor je bij zit.

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2019 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement