Filters
Zoekcriteria

Vacatures agrarische sector

Nederland heeft wereldwijd een grote naam in de agrarische sector. Met de kennis vanuit het bedrijfsleven, Foodvalley, agrarische hogescholen en de WUR in Wageningen is ons land een belangrijke bron van kennis voor de rest van de agrarische wereld. Agrifoodcareer heeft volop vacatures binnen de agrarische sector. Zo richten we ons binnen de agribusiness op de dierhouderijsectoren van een- en meermagigen. We krijgen op jaarbasis circa 50 vacatures voor de agrarische sector binnen. Staat jouw baan er niet tussen? Meld je dan aan via een open sollicitatie.

Market Analist - Bremen

Job offer Market Analist. As Markent Analist you include the procurement and analysis of various market figures (e.g. on competitors and suppliers, customer preferences, buying habits,...
Gepubliceerd: 15-05-2020
Referentie nr:#AGRV01180

Technical Sales Manager - Tilburg

Technical Sales Manager. As Technical Sales Manager you make Analyse and define sales strategies for European countries. On the other hand you are responsible for sales activities.
Gepubliceerd: 14-05-2020
Referentie nr:#AGRV01178

Data Scientist - Rotterdam

Job role Data Scientist dairy. As a Data Scientist Diary you can find correlations in unstructured data and make predictions using machine-learning algorithms and transforming that into usable...
Gepubliceerd: 07-05-2020
Referentie nr:#AGRV01163

Teamleider software development - Rotterdam

Vacature teamleider software development. Als teamlead van het software development team neem je met jouw teamleden deel aan alle fasen van het product development proces om tot een...
Gepubliceerd: 22-04-2020
Referentie nr:#AGRV01175

Data Analist melkveehouderij - Rotterdam

Vacature Data Analist. Als Data Analist ga je melkveehouders (wereldwijd) helpen om hun bedrijfsmanagement nog beter aan te sturen. 
Gepubliceerd: 27-03-2020
Referentie nr:#AGRV01164

Sales Director Benelux - Antwerpen

Responsibility for product portfolio, services, and sales strategy Organize sales activities and manage the sales team with direct reports Convince farmers on product use in the...
Gepubliceerd: 27-03-2020
Referentie nr:#AGRV01170

Fokkerij Specialist - Enschede

Vacature Fokkerij Specialist.  Door de innovatie en veranderende markt zoeken wij naar een sparringpartner/fokkerij specialist voor de varkenshouderij. 
Gepubliceerd: 20-03-2020
Referentie nr:#AGRV01168

Assistent Accountant - Alphen a/d Rijn

Vacature Assistent Accountant. Je start als beginnend Assistent Accountant en houd je bezig met samenstel- en/of controlewerkzaamheden.
Gepubliceerd: 06-03-2020
Referentie nr:#AGRV01161

Nutritionist (monogastrics) - Arnhem

Vacature nutritionist. Als nutritionist ben je samen met je collega’s van de afdeling nutritie & innovatie verantwoordelijk voor oa.het initiëren en vertalen van onderzoek
Gepubliceerd: 03-02-2020
Referentie nr:#AGRV01160

Commercieel Product Specialist - Utrecht

Onze opdrachtgever investeert de komende jaren fors met het oog op een verdere uitbreiding van haar werkzaamheden wereldwijd. Heb jij de ambitie om onze producten op de kaart te zetten samen met...
Gepubliceerd: 09-12-2019
Referentie nr:#AGRV01119

Wat doe je in de agrarische sector?

Binnen de agrarische sector zijn verschillende vacatures te vinden waar jij op kunt solliciteren. Zo kun je bijvoorbeeld werken in de sales, marketing, research & development, inkoop, logistiek en zelfs managementfuncties zijn binnen de agrarische sector mogelijk. Agrifoodcareer heeft alles in huis. Werk in de sales of marketing als adviseur veehouderij of als R&D-specialist op het nutritionele vlak. Hier is onderzoek sterk verbonden aan de praktijk. Concurreer als inkoper door scherp inkoopbeleid of pak als leidinggevende juist het voortouw in de agrarische sector. Andere mogelijke leidinggevende functies in de agrarische sector zijn: verkoopleider, manager of teamleider.

Wat verdien je in de agrarische sector?

Als je in de agrarische sector werkt, hangt je salaris uiteraard af van leeftijd, ervaring en opleiding. Als startende hbo’er met een bachelor degree moet je denken aan tussen de € 2.300 en € 2.700. Als je een wo’er bent, dus een academische opleiding hebt gevolgd en een master degree op zak hebt, verdien je gemiddeld tussen de € 2.400 en € 2.900 per maand. Jouw salaris in de agrarische sector groeit jaarlijks met zo’n € 100 tot € 150 bruto, mits je je werk goed doet natuurlijk. Lever je een uitzonderlijke prestatie of krijg je promotie? Dan verdien je meer. Mocht je in een commerciële functie aan de slag gaan, bijvoorbeeld als inkoper, dan liggen de salarisschalen tussen de € 2.800 en € 3.200 bruto per maand.

Waar werk je in de agrarische sector?

De agrarische sector in Nederland kenmerkt zich door een verschuiving van locaties waar mengvoer wordt geproduceerd. Oost- en Zuid-Nederland zijn momenteel de regio’s waar veel vacatures in de agrarische sector te vinden zijn. Inkoopspecialisten en logistiek medewerkers zijn vooral hier werkzaam. Voor sales- en marketingfuncties kun je zowel regionaal als internationaal werken. Je ziet als research & development-specialist vacatures in heel Nederland, maar de internationale markt is in opkomst. Je kunt dus werken in het buitenland in de agrarische sector, maar ook binnen Nederland zijn er genoeg agrarische vacatures.

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2020 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement