Filters
Zoekcriteria

Vacatures agrarische sector

Nederland heeft wereldwijd een grote naam in de agrarische sector. Met de kennis vanuit het bedrijfsleven, Foodvalley, agrarische hogescholen en de WUR in Wageningen is ons land een belangrijke bron van kennis voor de rest van de agrarische wereld. Agrifoodcareer heeft volop vacatures binnen de agrarische sector. Zo richten we ons binnen de agribusiness op de dierhouderijsectoren van een- en meermagigen. We krijgen op jaarbasis circa 50 vacatures voor de agrarische sector binnen. Staat jouw baan er niet tussen? Meld je dan aan via een open sollicitatie.

Commercieel Management Trainee - Rotterdam

Vacature Commercieel Management Trainee. Als Commercieel Management Trainee ontwikkel en groei je door tot een vakprofessional.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#AGRV01297

Technical Sales (feed) - Oss

Vacature Technical Sales Feed. Als Technical Sales Feed ben je samen met je collega’s van de afdeling nutritie & innovatie verantwoordelijk voor oa.het initiëren en vertalen van...
Gepubliceerd: 06-04-2022
Referentie nr:#AGRV01295

Commercieel Varkensspecialist - Enschede

Vacature Commercieel Varkensspecialist. Ben jij een echte doorzetter die met varkenshouders samenwerkt naar een effectieve bedrijfsvoering? Dan is de vacature Commercieel Varkensspecialist de baan...
Gepubliceerd: 29-03-2022
Referentie nr:#AGRV01093

Commercieel adviseur rosékalveren - Ederveen

Vacature commercieel adviseur rosékalveren. Als Commercieel adviseur rosékalveren ben je dé gesprekspartner voor de ondernemers in de rosékalverhouderij. 
Gepubliceerd: 11-03-2022
Referentie nr:#AGRV01293

Junior Adviseur Geluid (agrarische leerfunctie) - Deurne

Vacature junior adviseur geluid. Affiniteit en snappen hoe de organisatie en locatie van een veehouderijbedrijf in elkaar steekt, dat maakt jou tot een succesvol adviseur geluid.
Gepubliceerd: 08-02-2022
Referentie nr:#AGRV01283

Medewerker bedrijfsbureau - Gouda

Vacature medewerker bedrijfsbureau. Als medewerker bedrijfsbureau ben je een frisse versterking op ons bedrijf. Als medewerker bedrijfsbureau ben je in onze (inter)nationale organisatie...
Gepubliceerd: 27-01-2022
Referentie nr:#AGRV01280

Medewerker RO/vergunningen Agrarisch - Wanroij

Vacature medewerker RO/vergunningen Agarisch. In deze functie biedt je ondersteuning aan werkzaamheden op het gebied van ruimtelijke rrdening en vergunningen.
Gepubliceerd: 08-10-2021
Referentie nr:#AGRV01268

Diervoederspecialist Varkens - Wanroy

Vacature vertegenwoordiger varkenshouderij. In de functie van Diervoederspecialist Varkens ben je een enthousiaste gesprekspartner voor de varkenshouder. 
Gepubliceerd: 15-09-2021
Referentie nr:#AGRV01262

Werkvoorbereider - Alphen a.d. Rijn

Vacature werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je dagelijks betrokken bij grote en kleine projecten. De grotere projecten doe je in een team en de kleinere projecten verzorg je zelfstandig. De...
Gepubliceerd: 11-05-2021
Referentie nr:#AGRV01243

Wat doe je in de agrarische sector?

Binnen de agrarische sector zijn verschillende vacatures te vinden waar jij op kunt solliciteren. Zo kun je bijvoorbeeld werken in de sales, marketing, research & development, inkoop, logistiek en zelfs managementfuncties zijn binnen de agrarische sector mogelijk. Agrifoodcareer heeft alles in huis. Werk in de sales of marketing als adviseur veehouderij of als R&D-specialist op het nutritionele vlak. Hier is onderzoek sterk verbonden aan de praktijk. Concurreer als inkoper door scherp inkoopbeleid of pak als leidinggevende juist het voortouw in de agrarische sector. Andere mogelijke leidinggevende functies in de agrarische sector zijn: verkoopleider, manager of teamleider.

Wat verdien je in de agrarische sector?

Als je in de agrarische sector werkt, hangt je salaris uiteraard af van leeftijd, ervaring en opleiding. Als startende hbo’er met een bachelor degree moet je denken aan tussen de € 2.300 en € 2.700. Als je een wo’er bent, dus een academische opleiding hebt gevolgd en een master degree op zak hebt, verdien je gemiddeld tussen de € 2.400 en € 2.900 per maand. Jouw salaris in de agrarische sector groeit jaarlijks met zo’n € 100 tot € 150 bruto, mits je je werk goed doet natuurlijk. Lever je een uitzonderlijke prestatie of krijg je promotie? Dan verdien je meer. Mocht je in een commerciële functie aan de slag gaan, bijvoorbeeld als inkoper, dan liggen de salarisschalen tussen de € 2.800 en € 3.200 bruto per maand.

Waar werk je in de agrarische sector?

De agrarische sector in Nederland kenmerkt zich door een verschuiving van locaties waar mengvoer wordt geproduceerd. Oost- en Zuid-Nederland zijn momenteel de regio’s waar veel vacatures in de agrarische sector te vinden zijn. Inkoopspecialisten en logistiek medewerkers zijn vooral hier werkzaam. Voor sales- en marketingfuncties kun je zowel regionaal als internationaal werken. Je ziet als research & development-specialist vacatures in heel Nederland, maar de internationale markt is in opkomst. Je kunt dus werken in het buitenland in de agrarische sector, maar ook binnen Nederland zijn er genoeg agrarische vacatures.

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2022 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement