Filters
Zoekcriteria

Vacatures agrarische sector

Nederland heeft wereldwijd een grote naam in de agrarische sector. Met de kennis vanuit het bedrijfsleven, Foodvalley, agrarische hogescholen en de WUR in Wageningen is ons land een belangrijke bron van kennis voor de rest van de agrarische wereld. Agrifoodcareer heeft volop vacatures binnen de agrarische sector. Zo richten we ons binnen de agribusiness op de dierhouderijsectoren van een- en meermagigen. We krijgen op jaarbasis circa 50 vacatures voor de agrarische sector binnen. Staat jouw baan er niet tussen? Meld je dan aan via een open sollicitatie.

Diervoederspecialist Varkens - Wanroy

Vacature vertegenwoordiger varkenshouderij. In de functie van Diervoederspecialist Varkens ben je een enthousiaste gesprekspartner voor de varkenshouder. 
Gepubliceerd: 15-09-2021
Referentie nr:#AGRV01262

Jr. Adviseur Wet- en Regelgeving - Nijmegen

Vacature Adviseur Wet- en Regelgeving.  Als Adviseur Wet- en Regelgeving adviseer je specifiek over ontwikkelingen in het buitengebied in de regio's: Gelderland-Overijssel.
Gepubliceerd: 31-08-2021
Referentie nr:#AGRV01260

Binnendienst medewerker - Oss

Vacature binnendienst medewerker. Als Medewerker Verkoop Binnendienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze buitendienst, nutritie, kwaliteitszorg en administratie.
Gepubliceerd: 31-08-2021
Referentie nr:#AGRV01259

Bedrijfsleider - Enschede

Vacature bedrijfsleider. Voor jou als organisator, initiatiefnemer, projectmanager de kans om mee te groeien in een gezonde no nonsens organisatie als bedrijfsleider.
Gepubliceerd: 09-08-2021
Referentie nr:#AGRV01256

Adviseur Bedrijfsontwikkeling - Ede

Vacature adviseur bedrijfsontwikkeling. Als adviseur ga jij een bijdrage leveren om de toekomstplannen van deze agrarische ondernemers te realiseren.
Gepubliceerd: 05-08-2021
Referentie nr:#AGRV01252

Java app developer - Rotterdam

In de afgelopen jaren heeft onze klant een aantal baanbrekende robotica-oplossingen op de markt gebracht en een reputatie opgebouwd als bijzonder innovatieve en betrouwbare leverancier voor...
Gepubliceerd: 21-06-2021
Referentie nr:#AGRV01246

Auditor GMP -

Vacature auditor GMP. Als auditor GMP is het toetsen van organisaties tegen actuele voedselveiligheidsnormen en het schriftelijk rapporteren van deze bevindingen het voornaamste doel van de...
Gepubliceerd: 19-05-2021
Referentie nr:#AGRV01247

Schade acceptant - Leiden

Vacature Schade acceptant. Als Schade acceptant beschik je over agrarische kennis en verzekeringskennis. Regio Leiden.
Gepubliceerd: 26-04-2021
Referentie nr:#AGRV01240

Ervaren Adviseur Wet- en Regelgeving - Nijmegen

Vacature Adviseur Wet- en Regelgeving.  Als Adviseur Wet- en Regelgeving adviseer je specifiek over kansen in de regio's: Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.
Gepubliceerd: 09-04-2021
Referentie nr:#AGRV01236

Diervoederspecialist Rundvee - Lelystad

Vacature Diervoederspecialist Rundvee. In de functie van Diervoederspecialist Rundvee ben je een enthousiaste gesprekspartner voor de rundveehouder.
Gepubliceerd: 07-01-2021
Referentie nr:#AGRV01220

Wat doe je in de agrarische sector?

Binnen de agrarische sector zijn verschillende vacatures te vinden waar jij op kunt solliciteren. Zo kun je bijvoorbeeld werken in de sales, marketing, research & development, inkoop, logistiek en zelfs managementfuncties zijn binnen de agrarische sector mogelijk. Agrifoodcareer heeft alles in huis. Werk in de sales of marketing als adviseur veehouderij of als R&D-specialist op het nutritionele vlak. Hier is onderzoek sterk verbonden aan de praktijk. Concurreer als inkoper door scherp inkoopbeleid of pak als leidinggevende juist het voortouw in de agrarische sector. Andere mogelijke leidinggevende functies in de agrarische sector zijn: verkoopleider, manager of teamleider.

Wat verdien je in de agrarische sector?

Als je in de agrarische sector werkt, hangt je salaris uiteraard af van leeftijd, ervaring en opleiding. Als startende hbo’er met een bachelor degree moet je denken aan tussen de € 2.300 en € 2.700. Als je een wo’er bent, dus een academische opleiding hebt gevolgd en een master degree op zak hebt, verdien je gemiddeld tussen de € 2.400 en € 2.900 per maand. Jouw salaris in de agrarische sector groeit jaarlijks met zo’n € 100 tot € 150 bruto, mits je je werk goed doet natuurlijk. Lever je een uitzonderlijke prestatie of krijg je promotie? Dan verdien je meer. Mocht je in een commerciële functie aan de slag gaan, bijvoorbeeld als inkoper, dan liggen de salarisschalen tussen de € 2.800 en € 3.200 bruto per maand.

Waar werk je in de agrarische sector?

De agrarische sector in Nederland kenmerkt zich door een verschuiving van locaties waar mengvoer wordt geproduceerd. Oost- en Zuid-Nederland zijn momenteel de regio’s waar veel vacatures in de agrarische sector te vinden zijn. Inkoopspecialisten en logistiek medewerkers zijn vooral hier werkzaam. Voor sales- en marketingfuncties kun je zowel regionaal als internationaal werken. Je ziet als research & development-specialist vacatures in heel Nederland, maar de internationale markt is in opkomst. Je kunt dus werken in het buitenland in de agrarische sector, maar ook binnen Nederland zijn er genoeg agrarische vacatures.

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2021 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement