Filters
Zoekcriteria

Vacatures Varkenshouderij

Agrifoodcareer heeft jarenlange ervaring met vacatures in de varkenshouderij. We kennen de varkenssector goed en hebben zicht op de vele banen die deze boeiende sector heeft te bieden. De varkenshouderij is onder te verdelen in zeugenhouderij en in de vleesvarkenshouderij. Daar hebben we passende vacatures binnen de varkenshouderij waarvoor we mensen zoeken.

Junior accountmanager - Den Bosch

Vacature accountmanager Duitsland. Als accountmanager Duitsland: Jij bent niet bang om grote deals af te sluiten en voelt je thuis in een no nonsens organisatie. Wanneer je vrijheid en...
Gepubliceerd: 15-05-2024
Referentie nr:#AGRV01378

Junior Zeugenspecialist - Enschede

Vacature zeugen specialist. Als zeugenspecialist begeleidt je actief zeugenhouders omwille van bedrijfsvisie en bedrijfsresultaat, regio Gelderland, Overijssel en Drenthe.
Gepubliceerd: 17-04-2024
Referentie nr:#AGRV01373

Adviseur Wet- en Regelgeving - Rotterdam

Vacature Adviseur Wet- en Regelgeving.  Als Adviseur Wet- en Regelgeving adviseer je specifiek over kansen in Agrarisch Nederland.
Gepubliceerd: 20-10-2023
Referentie nr:#AGRV01360

Aanbod vacatures varkenshouderij

De varkenshouderij bevindt zich in een specifieke markt. De vacatures in deze bijzondere agrarische sector zijn meestal gericht op mensen die een opleiding richting de intensieve veehouderij hebben gevolgd. Of voor mensen die zelf afkomstig zijn uit de varkenshouderij. Om een passende baan te vinden die helemaal aansluit bij jouw wensen, helpt Agrifoodcareer je op weg in de varkenshouderij. Hier vind je de huidige vacatures in de varkenshouderij.

In het verleden hebben we de volgende vacatures ingevuld:

Productmanager varkenshouderij
Nutritionist Varkenshouderij
Specialist Biggenopfok
Productmanager Pigs
Sector Coördinator Varkens

Een carrière in de varkenshouderij

Ons netwerk in de varkenshouderij is groot. Agrifoodcareer heeft contacten met accountantskantoren, mengvoerleveranciers (zoals AgruniekRijnvallei, Kamphuis), leveranciers van natte bijproducten (Bonda, Duynie), leveranciers van premixen en contacten met stalinrichters. Agrifoodcareer wordt ingezet om getalenteerd personeel in de varkenshouderij te vinden. Daarom staat de deur voor professionals met een HAS-opleiding en WUR-opleiding altijd open. Ook mensen met een kaderopleiding en een specialisatie in de intensieve veehouderij of varkenshouderij zijn welkom.

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2024 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement