Agrifoodcareer voor bedrijven

Juiste combinatie

Elke organisatie is anders. Net als elk persoon. De kunst van het bemiddelen is om het plaatje compleet te krijgen. Dat is niet eenvoudig, maar daarom des te mooier als het lukt. Agrifoodcareer doorziet in een splitsecond welk type medewerker een bedrijf nodig heeft, welke cultuur er heerst en waar geschikte kandidaten te vinden zijn.

Ons netwerk groeit met de week. We zijn vaak in gesprek met potentiële kandidaten over een nieuwe baan en noemen áltijd onze opdrachtgevers. Die transparantie en heldere manier van samenwerken vinden we nou eenmaal belangrijk. Zowel richting kandidaat als opdrachtgever. Weten waar je aan toe bent. gewoon lekker duidelijk want daar heeft iedereen baat bij.

Voordat een kandidaat wordt voorgesteld, hebben wij hem of haar al gesproken. Dus we weten wat voor vlees we in de kuip hebben. Vertrouw op Agrifoodcareer om de mens achter de medewerker te zien. Wij zijn van mening dat de kandidaat niet alleen de juiste papieren moet hebben, maar ook het juiste karakter.

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2024 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement