De volgende stap

Het maakt ons niet uit hoe ver je bent in je carrière. Een starter die wil weten wat de markt te bieden heeft of een ervaren kracht die open staat voor een andere uitdaging: de volgende stap maak je met Agrifoodcareer. Dat doen we samen. Met onze kennis en jouw enthousiasme komen we al een heel eind. Maar om écht te achterhalen wat je wensen zijn, gaan we graag met jou in gesprek.

In dit eerste gesprek gaan we dieper in op wat je zoekt in een baan. Jouw drijfveren komen boven tafel en er worden duidelijke afspraken gemaakt. Is er een concrete opdracht waarmee we aan de slag kunnen? Mooi, maar geen ramp als dat niet het geval is. Je blijft op ons netvlies, waardoor we meteen aan je denken zodra we een vacature zien die bij jou past.

Wij werven voor aansprekende bedrijven binnen de agri- en foodsector. Organisaties die jouw kennis en kunde goed kunnen gebruiken. Zodra we denken dat jij de aangewezen persoon bent voor een vacature, dragen we je namens Agrifoodcareer voor bij een van deze bedrijven. Je gaat op gesprek en solliciteert naar de functie. Natuurlijk horen we graag hoe het ging en of je de functie nog steeds ziet zitten. Daar gaat het uiteindelijk om.

Heb je de baan gekregen? Geweldig! Natuurlijk wensen we je het allerbeste en blijven we graag met je in contact. Dat is wie we zijn.

Ben je nieuwsgierig of wil je nadere kennismaken? Neem gerust contact op met René Vreeswijk

Contact

Copyright © 2019 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement