De volgende stap

Het maakt ons niet uit hoe ver je bent in je carrière. Een starter die wil weten wat de markt te bieden heeft of een ervaren kracht die open staat voor een andere uitdaging: de volgende stap maak je met Agrifoodcareer. Dat doen we samen. Met onze kennis en jouw enthousiasme komen we al een heel eind. Maar om écht te achterhalen wat je wensen zijn, gaan we graag met jou in gesprek.

In dit eerste gesprek gaan we dieper in op wat je zoekt in een baan. Jouw drijfveren komen boven tafel en er worden duidelijke afspraken gemaakt. Is er een concrete opdracht waarmee we aan de slag kunnen? Mooi, maar geen ramp als dat niet het geval is. Je blijft op ons netvlies, waardoor we meteen aan je denken zodra we een vacature zien die bij jou past.

Wij werven voor aansprekende bedrijven binnen de agri- en foodsector. Organisaties die jouw kennis en kunde goed kunnen gebruiken. Zodra we denken dat jij de aangewezen persoon bent voor een vacature, dragen we je namens Agrifoodcareer voor bij een van deze bedrijven. Je gaat op gesprek en solliciteert naar de functie. Natuurlijk horen we graag hoe het ging en of je de functie nog steeds ziet zitten. Daar gaat het uiteindelijk om.

Heb je de baan gekregen? Geweldig! Natuurlijk wensen we je het allerbeste en blijven we graag met je in contact. Dat is wie we zijn.

Ben je nieuwsgierig of wil je nadere kennismaken? Neem gerust contact op met René Vreeswijk

Contact

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2024 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement