Filters
Zoekcriteria

Vacatures Rundveehouderij

Voor een goed zicht op de rundveehouderij is Agrifoodcareer dé aangewezen partij om mee samen te werken. Niet alleen omdat eigenaar René Vreeswijk een studieachtergrond heeft in deze sector, maar ook vanwege Renés vele (neven)functies. Juist daarom kent Agrifoodcareer de vacatures in de rundveesector zeer goed en kan je meteen vertellen wat je kunt verwachten bij die ene baan in de rundveehouderij.

Junior accountmanager - Den Bosch

Vacature accountmanager Duitsland. Als accountmanager Duitsland: Jij bent niet bang om grote deals af te sluiten en voelt je thuis in een no nonsens organisatie. Wanneer je vrijheid en...
Gepubliceerd: 15-05-2024
Referentie nr:#AGRV01378

Een carrière in de rundveehouderij

Wie wil slagen in de rundveehouderij moet beseffen dat alles draait om een sterke relatie. Het liefst in combinatie met een achtergrond in de rundveesector. Vaak ligt daar een studie aan ten grondslag. Bijvoorbeeld de MAS, HAS of WUR. Bij de HAS kun je kiezen voor de studies Dier- en veehouderij, Rundveehouderij of Melkveehouderij. In Wageningen kun je meer de verdieping in via Zoötechniek, Animal Science, Animal Production, Animal Nutrition, Life Stock of Adaptatie Fysiologie. Heb je een dergelijke studie gevolgd? Dan komt Agrifoodcareer graag met je in contact

Welke beroepen en vacatures zijn er in de rundveehouderij?

Een concreet beeld krijgen van je het latere werkveld kun je tijdens je studie aan de HAS of WUR misschien niet altijd krijgen. Het is lastig. Agrifoodcareer kan je wel vertellen welke vacatures en mogelijkheden in de rundveehouderij er zijn. We kunnen je alvast een paar vacatures in de rundvleessector tonen om je daar een beeld bij te geven.

Diervoederspecialist Rundvee
Sales Manager
Controleur Melkveehouderij
Accountmanager Rundvee Denemarken
Calf nutritionist
Area Sales Manager Melkwinningstechniek en Stalinrichting

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2024 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement