Filters
Zoekcriteria

Vacatures Rundveehouderij

Voor een goed zicht op de rundveehouderij is Agrifoodcareer dé aangewezen partij om mee samen te werken. Niet alleen omdat eigenaar René Vreeswijk een studieachtergrond heeft in deze sector, maar ook vanwege Renés vele (neven)functies. Juist daarom kent Agrifoodcareer de vacatures in de rundveesector zeer goed en kan je meteen vertellen wat je kunt verwachten bij die ene baan in de rundveehouderij.

Commercieel Rundvee Specialist - Ede

Vacature Commercieel Rundvee Specialist. Als Commercieel Rundvee Specialist ben je dé gesprekspartner voor de ondernemers in de melkveehouderij.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#AGRV01130

Internationaal verkoper - Amsterdam

Vacature internationaal verkoper. Als internationaal verkoper adviseer en verkoop je plantenolie, vetten en lecithines aan de diervoederindustrie.
Gepubliceerd: 07-05-2019
Referentie nr:#AGRV01127

Nutritionist - Nijmegen

Vacature nutritionist. Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor de verkoop van diervoeding richting rundvee- en varkenshouderijen.
Gepubliceerd: 29-10-2018
Referentie nr:#AGRV01102

Een carrière in de rundveehouderij

Wie wil slagen in de rundveehouderij moet beseffen dat alles draait om een sterke relatie. Het liefst in combinatie met een achtergrond in de rundveesector. Vaak ligt daar een studie aan ten grondslag. Bijvoorbeeld de MAS, HAS of WUR. Bij de HAS kun je kiezen voor de studies Dier- en veehouderij, Rundveehouderij of Melkveehouderij. In Wageningen kun je meer de verdieping in via Zoötechniek, Animal Science, Animal Production, Animal Nutrition, Life Stock of Adaptatie Fysiologie. Heb je een dergelijke studie gevolgd? Dan komt Agrifoodcareer graag met je in contact

Welke beroepen en vacatures zijn er in de rundveehouderij?

Een concreet beeld krijgen van je het latere werkveld kun je tijdens je studie aan de HAS of WUR misschien niet altijd krijgen. Het is lastig. Agrifoodcareer kan je wel vertellen welke vacatures en mogelijkheden in de rundveehouderij er zijn. We kunnen je alvast een paar vacatures in de rundvleessector tonen om je daar een beeld bij te geven.

Diervoederspecialist Rundvee
Sales Manager
Controleur Melkveehouderij
Accountmanager Rundvee Denemarken
Calf nutritionist
Area Sales Manager Melkwinningstechniek en Stalinrichting

Copyright © 2019 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement