Filters
Zoekcriteria

Vacatures Pluimveehouderij

In de boeiende wereld van de pluimveehouderij kent Agrifoodcareer de weg. Ons netwerk bestaat onder andere uit organisaties die werkzaam zijn binnen de pluimveesector. Denk aan bedrijven die binnen de pluimveesector zich richten op vleeskuikens of aan de legsector. Met dank aan dat netwerk kunnen wij je de mooiste vacatures in de pluimveehouderij laten zien.

Junior accountmanager - Den Bosch

Vacature accountmanager Duitsland. Als accountmanager Duitsland: Jij bent niet bang om grote deals af te sluiten en voelt je thuis in een no nonsens organisatie. Wanneer je vrijheid en...
Gepubliceerd: 15-05-2024
Referentie nr:#AGRV01378

Werken in de pluimveehouderij

De pluimveesector is een dynamische specialistenmarkt waar veelal grotere pluimveemengvoerbedrijven in actief zijn. Ook zij hebben de weg naar Agrifoodcareer inmiddels gevonden. Handig, want zo zit jij vooraan als het gaat om de beste banen in de pluimveehouderij. Dat geldt bijvoorbeeld ook als je internationaal wil werken in de pluimveesector. Integratieketens en stalinrichters zijn regelmatig via Agrifoodcareer op zoek naar senior professionals die een zwaardere positie kunnen vervullen.

Welke studie moet ik volgen voor een baan in de pluimveesector?

Voor een baan in de pluimveehouderij is het belangrijk dat je een juiste studie hebt gevolgd. Denk bijvoorbeeld aan de Agrarische Hogeschool, WUR of een middelbaar beroepskader. Heb je een diploma in een van deze richtingen op zak? Dan ligt de weg naar een vacature in de pluimveesector helemaal open. Agrifoodcareer heeft veel verschillende vacatures waar jij op kan solliciteren. In het verleden zijn er al veel professionals voor gegaan die een baan in de pluimveesector hebben gevonden. Zoals bijvoorbeeld een functie als:

Adviseur Pluimveehouderij
Area Sales Manager Pluimvee
Pluimvee Specialist
Nutritionist
Vertegenwoordiger

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2024 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement