Filters
Zoekcriteria

Vacatures Pluimveehouderij

In de boeiende wereld van de pluimveehouderij kent Agrifoodcareer de weg. Ons netwerk bestaat onder andere uit organisaties die werkzaam zijn binnen de pluimveesector. Denk aan bedrijven die binnen de pluimveesector zich richten op vleeskuikens of aan de legsector. Met dank aan dat netwerk kunnen wij je de mooiste vacatures in de pluimveehouderij laten zien.

Internationaal verkoper - Amsterdam

Vacature internationaal verkoper. Als internationaal verkoper adviseer en verkoop je plantenolie, vetten en lecithines aan de diervoederindustrie.
Gepubliceerd: 07-05-2019
Referentie nr:#AGRV01127

Nutritionist - Nijmegen

Vacature nutritionist. Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor de verkoop van diervoeding richting rundvee- en varkenshouderijen.
Gepubliceerd: 29-10-2018
Referentie nr:#AGRV01102

Junior Commercieel Specialist Leghennen - Arnhem

Vacature junior commerieel specialist leghennen. Als junior commercieel leghennen specialist ben je samen met je collega’s in het pluimveeteam verantwoordelijk voor de verkoop van onze...
Gepubliceerd: 10-10-2018
Referentie nr:#AGRV01099

Werken in de pluimveehouderij

De pluimveesector is een dynamische specialistenmarkt waar veelal grotere pluimveemengvoerbedrijven in actief zijn. Ook zij hebben de weg naar Agrifoodcareer inmiddels gevonden. Handig, want zo zit jij vooraan als het gaat om de beste banen in de pluimveehouderij. Dat geldt bijvoorbeeld ook als je internationaal wil werken in de pluimveesector. Integratieketens en stalinrichters zijn regelmatig via Agrifoodcareer op zoek naar senior professionals die een zwaardere positie kunnen vervullen.

Welke studie moet ik volgen voor een baan in de pluimveesector?

Voor een baan in de pluimveehouderij is het belangrijk dat je een juiste studie hebt gevolgd. Denk bijvoorbeeld aan de Agrarische Hogeschool, WUR of een middelbaar beroepskader. Heb je een diploma in een van deze richtingen op zak? Dan ligt de weg naar een vacature in de pluimveesector helemaal open. Agrifoodcareer heeft veel verschillende vacatures waar jij op kan solliciteren. In het verleden zijn er al veel professionals voor gegaan die een baan in de pluimveesector hebben gevonden. Zoals bijvoorbeeld een functie als:

Adviseur Pluimveehouderij
Area Sales Manager Pluimvee
Pluimvee Specialist
Nutritionist
Vertegenwoordiger

Copyright © 2019 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement