Blogs

Categorie: Algemeen
Rene Vreeswijk2-10-2019 16:33
blog_image:article_agrifo_15631893735d2c607d414c5.jpg:end_blog_image Het is gelukt! Je hebt je diploma op zak en bent er klaar voor om de arbeidsmarkt te bestormen. Of toch niet helemaal? Bij Agrifoodcareer spreken we regelmatig pas-afgestudeerden die eigenlijk nog niet precies weten waar zij staan met hun net behaalde diploma. Helemaal niet erg natuurlijk, maar voordat je gaat solliciteren is het wel belangrijk om voor jezelf in kaart te brengen wat je wil en waar je goed in bent. In deze blog geven wij een aantal tips voor een sterke motivatiebrief. Zo brengen wij je hopelijk weer een stapje dichter bij die droombaan in...
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Rene Vreeswijk2-10-2019 16:32
blog_image:article_agrifo_15638017965d35b8c4e09f4.jpg:end_blog_image

Na haar studie Dierwetenschappen in Wageningen was één sollicitatiebrief voldoende voor Femke Manders om een baan te vinden. In de praktijk bleek het echter toch geen goede match te zijn en daarom ging ze opnieuw op zoek. Ze nam contact op met René Vreeswijk van Agrifoodcareer om samen eens te brainstormen over haar carrière. In dit interview vertelt zij hoe dit geleid heeft tot onverwachte inzichten én de perfecte baan!

Samen brainstormen over je carrière
Al tijdens haar studie Dierwetenschappen in Wageningen kwam Femke Manders in contact met Agrifoodcareer. René Vreeswijk verzorgde jaarlijks een sollicitatietraining aan de...
Geen reacties
Categorie: Algemeen
Rene Vreeswijk2-10-2019 16:31
blog_image:article_agrifo_15665468885d5f9bc815777.jpg:end_blog_image

Zie jij een carrière in de agrisector wel zitten en ga je binnenkort solliciteren? Om je optimaal voor te bereiden, is het goed om te weten wat je kunt verwachten van deze mooie en uitdagende sector. Al dertien jaar werkt Agrifoodcareer samen met opdrachtgevers en kandidaten in deze branche. Wij kennen de markt door en door en daarom delen we in deze blog 3 dingen die jij zeker moet weten.

1. Laat je 9-tot-5 mentaliteit thuis
Als je niet begrijpt hoe de agrarische wereld in elkaar steekt, is het moeilijk om er je draai te vinden. Agrarische...
Geen reacties

Onze wortels

Agrifoodcareer verbindt. Mensen met organisaties, en andersom. Natuurlijk met als doel om voor beide partijen een succesvolle en duurzame samenwerking in gang te zetten. Wat ons sleutelwoord is? Helpen. Bedrijven helpen door de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. En mensen helpen die nieuwe uitdagingen zoeken. Een wisselwerking die vraagt om zicht op ontwikkelingen binnen de agri- en foodbranche en om mensenkennis. Laat dáár nou net onze kracht zitten.

Bemiddelen zit in ons bloed. Of liever gezegd: in onze wortels. Daarin zijn we eerlijk naar zowel kandidaat als organisatie. Agrifoodcareer is in 2006 opgericht door René Vreeswijk die met zijn ervaring in de agribusiness en de voedingsmiddelenindustrie zelf uit het werkveld komt. Beter kun je het in principe niet treffen, want het praat natuurlijk net even makkelijker als iemand snapt waar jij het als kandidaat over hebt.

WhatsApp

Meer informatie of heb je een vraag en wil je direct contact met ons? Stuur een appje!

Stuur een WhatsApp

Gratis sollicitatietraining

Meer tips en tricks bij het solliciteren? Volg onze gratis sollicitatietraining en vind jouw ideale droombaan!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

Copyright © 2024 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement