NLEN
Agrarische vacatures en vacatures Food

Leidinggevende vacatures in food

HBO Starters en WO Starters

Agrifoodcareer heeft voordurend voor HBO starters en WO starters interessante banen om jezelf te ontwikkelen tot een leidinggevende. Veelal in de Food sector en soms ook op posities in de Agrarische sector.

 

Vacature aanbod leidinggevende startfuncties

De Food industry is een dynamisch werkveld waar voordurend vraag naar jong getalenteerd personeel is. Agrifoodcareer beschikt over een groot netwerk met daarbij behorende Vacatures Food waarbij voortdurend vraag is naar deze jong high potentials. Een voorbeeld van uitstaande en reeds ingevulde vacatures op leidinggevend gebied zijn: Jr. productiemanager, Jr. teamleider productie, Afgestudeerd levensmiddelentechnoloog en Aankomend productie supervisor.

 

Opleidingsrichting voor aankomend leidinggevende in Food

Met HBO of WUR studies gericht op: Voedingsmiddelentechnologie, Life Science, Productie en Processing, Consumptieve technieken leg je een goede basis voor deze specialistische banen. De betreffende opleidingen zijn vaak te vinden bij: Hogeschool inholland Delft, Hogeschool Inholland Amsterdam, HAS Den Bosch, Van Hall Leeuwarden en WUR te Wageningen.

Belangrijke competenties in het leidinggevende aspect zijn over het algemeen: communicatief vaardig, inlevensvermogen, daadkracht, overwicht, assertiviteit en aansturende kwaliteiten.

Misschien is het lastig om op jonge leeftijd in te schatten of je over gevraagde competenties beschikt. In dat geval kun je terugblikken op je nevenfuncties, de rol die je bij aangesloten vereninging vervul, of de taak die je tot je neemt tijdens een rolspel of project.

Blijft het lastig om inzicht in vaardigheden te krijgen, neem dan contact op met RenĂ© Vreeswijk om tijdens een intake gesprek een stukje zelfinzicht te krijgen.

Informatie over leidinggevende vacatures

Ben je geinteresseerd of toe aan een leidinggevende job? Neem dan direct contact op met René Vreeswijk of:

Kom in contact via Google+
Volg ons op Twitter
Kom in contact via LinkedIn
Volg ons op facebook
AgrifoodCareer. Werving & Selectie in de Agri Food Sector
© Agrifoodcareer 2018 | Powered by OTYS | Design by Creatie KorpsSitemapLinksReferentiesAlgemene voorwaardenCookiebeleidPrivacy Statement