Netwerk

LMB de bruin B.V.

LMB de bruin B.V.

In 1960 heeft J.L. de Bruin de smederij van gebroeders Bos in de Kerkstraat te Bodegraven overgenomen. Hier werd voornamelijk het oude smidse ambacht van paarden beslaan uitgevoerd, tevens werden openhaarden en kachels gerepareerd. Vanaf 1960 is de mechanisatie in de landbouw enorm toegenomen. Jan de Bruin is hier toen snel op ingehaakt en heeft zich vanaf dat moment geheel gericht op de veehouderij sector. Inmiddels groeide het bedrijf zo snel dat de drie locatie’s in de Kerkstraat van Bodegraven te klein waren. In 1979 wordt dan ook een nieuwe locatie aan de Dammekant te Bodegraven in gebruik genomen met een enorme grote werkplaats, opslagruimte, magazijn en showroom. Op 1 januari 1994 worden de activiteiten van een collega dealer overgenomen. Dezelfde merken tractoren en machines werden door ons ook al verkocht, alleen het rayon wordt iets groter en het personeelsbestand breidt uit met 4 personen. Begin 1997 is het rayon melkmachines uitgebreid. Er zijn er nu ongeveer 5 mensen continu werkzaam in de melkwinning en stalinrichting en wij beschikken over een eigen volledig opgeleide VMS melkrobot monteur. Het totaal aantal medewerkers bedraagt nu ca. 24 personen.
Marvesa Rotterdam N.V.

Marvesa Rotterdam N.V.

Marvesa is a client-driven trading and distribution organization that is dedicated to its distribution and producers network. Marvesa prides itself on being able to tailor products to meet both market and individual customer requirements. Our culture and expertise is conductive to building long term relationships and helping clients develop their competitive advantage in chosen markets. Marvesa currently consists of the parent company in Rotterdam and six fully owned subsidiaries located in Rotterdam The Netherlands, Sussex United Kingdom, Lima Peru and Zug Switzerland. All of these offices operate under the Marvesa name. We believe that adequate scale is essential for optimising the benefits of combined sourcing, logistical services and financial resources in order to enhance the value-creating capability for our consumers. Reinforcing existing market positions and expanding logistical activities at well chosen strategic locations are two of our core skills.
Monte Pizza Crust

Monte Pizza Crust

Monte Pizza Crust is een uniek productie bedrijf in Nederland, wat alleen pizzabodems en deegbollen produceert. Dat maakt ons een specialist wat tot uiting komt in een goed product, met een hoge leverbetrouwbaarheid, een uitmuntende dienstverlening . Het aanbieden van het gehele assortiment van pizzabodems en deegbollen vanuit 1 centrale locatie in West Europa is uniek. Wij leveren wereldwijd aan foodservice, retail en industrie. Monte kent een enthousiaste, hard werkende organisatie met de ambitie om marktleider te worden in het segment van pizzabodems en deegbollen.
Nutland

Nutland

Nutland is your partner in nuts and dried fruits. We supply a complete assortment of edible nuts, dried fruits and seeds, focusing on first-class products and excellent service to customers in over 50 different countries.
Pelican Rouge Coffee Roasters

Pelican Rouge Coffee Roasters

Bij Pelican Rouge draait het om geweldige smaak en geweldige mensen. We zijn trots op onze Belgische roots, een cultuur die bekend staat om zijn verfijnde smaak. Onze koffiespecialisten werken dagelijks aan onze verschillende koffie melanges. Daarnaast zorgen we dat elke machine perfect is afgesteld op de juiste koffie en naar wens van onze klant. Het resultaat? We serveren 15 miljoen consumenten met de perfecte kop koffie, elke dag weer opnieuw. En dat is waar wij elke dag met enthousiasme aan werken.
Rundvlees en Co

Rundvlees en Co

Rundvlees en Co is een jonge grossierderij gevestigd in Barneveld met meer dan 50 jaar vakkennis in vee en vlees. Men levert rundvlees “tailor made” Tot de clientèle behoren o.a: horecagrossiers, slagers, supermarkten en vleesbewerkingsbedrijven in buiten-en buitenland. Het vleesassortiment bestaat uit: • Top dikbillen uit Nederland • Het allerbeste Iers en Schots rundvlees • Smaakvol Amerikaans rundvlees • Vers Hollands blank kalfs- & lams vlees • Exclusief diepvries lamsvlees uit Patagonië De bedrijfsvoering bestaat uit korte lijnen met een nuchtere “no nonsens” aanpak die leidt tot succes.
SGS

SGS

Smilde Bakery B.V.

Smilde Bakery B.V.

Smilde Bakery bestaat uit een groep professionele bakkerijen en levert een breed assortiment ambachtelijke bakkerijprodukten. Met de vijf productgroepen patisserie, snacks, seizoenbanket, brood en koek bedient Smilde Bakery elk marktsegment, van ambachtelijke bakkerijen en -slagerijen, foodservice, petrol stations, cateringbedrijven, retail tot industrie. Het assortiment voorziet in ruim 500 ambachtelijke bakkerijproducten, gericht op de professionele en consumenten markt. Bekende merknamen De producten worden onder bekende merknamen vermarkt, zoals: Pruvé, Baguette de France, Van Welzen en NON STOP!. Smilde Bakery onderscheidt zich met innovatieve producten, succesvolle marketingconcepten en service op het gebied van verkoopondersteuning en logistieke processen. Internationale produktie en markten Smilde Bakery heeft vier productiebedrijven waarvan twee in Nederland en twee in Frankrijk gevestigd zijn. Verder beschikt Smilde Bakery over verkoopkantoren in België, Duitsland, Engeland en Frankrijk. De bakkerijproducten worden in verschillende landen van Europa afgezet. Smilde Bakery biedt werkgelegenheid aan circa 500 medewerkers. Historie Smilde Bakery is ontstaan uit het familiebedrijf Pruvé B.V. en Van Welzen Bakkerijen B.V. uit Bodegraven. Pruvé is van oorsprong (1968) een banketbakkerij in Amsterdam en in de loop der jaren uitgegroeid tot specialist in patisserieproducten en bakkerijsnacks met een productielocatie in Edam. In 1995 is Baguette de France B.V. door Pruvé B.V. overgenomen met als doel het assortiment te verbreden met voorgebakken broodproducten. Het familiebedrijf Van Welzen in Bodegraven, sinds 1928 gespecialiseerd in koek en banket,...
Copyright © 2019 Agrifoodcareer   |  Sitemap   |  Algemene voorwaarden   |  Cookiebeleid   |  Privacy Statement